Oriol Alsina: “Esperem suplir la falta de ritme contra La Nucía amb il·lusió i intensitat”

Oriol Alsina: “Esperem suplir la falta de ritme contra La Nucía amb il·lusió i intensitat”

Tornem-hi. Sense competició durant 17 dies per dictamen del coronavirus ens endinsem en un calendari tan exigent com apassionant. Ajornats durant aquest temps els partits de La Nucía per positius al conjunt alacantí i el de l’Hércules per dos casos de Covid-19 nostres, recuperem aquest dimecres el matx contra La Nucía (19:00, en directe per Footters). Immensa notícia que sigui al Municipal de Llagostera amb tots els almogàvers darrere, amb qui podrem comptar en aquest tram final de temporada en què ens esperen cinc partits en tres setmanes. Albira el Llagos amb prou proximitat aquestes dues llamineres primeres places tot i portar dues setmanes sense entrar en escena. Quart és el conjunt de la Costa Brava, a quatre punts del líder, el Cornellà, i a un del segon classificat, l’Hércules. Per la seva part, els alacantins, que el cap de setmana van guanyar al Lleida (1-0), són sisens dos punts per sota del Llagos.

“Arribem a aquest partit amb molta mentalitat, sent conscients del que ens juguem. És possible que notem la falta de ritme perquè portem molts dies sense jugar un partit de Lliga però esperem suplir-ho amb il·lusió, amb la intensitat amb la qual hem entrenat aquests últims dies i sabent que, amb el que ens juguem, hem d’estar tots molt ficats”, destaca Oriol Alsina. Exigent visitant el que acudeix al Municipal, carregat de qualitat i també de confiança després del seu últim triomf. “La Nucía és un equip de màxim nivell, amb molt bones individualitats com Fofo. A l’últim partit va ser capaç de guanyar a tot un Lleida amb un jugador menys des de la primera part”, adverteix l’entrenador del Llagos, amb les baixes de Lucas Viale i David García.

La història d’enfrontaments entre Llagostera i La Nucía és ben jove, ja que tots dos equips només han coincidit una vegada: va ser la temporada passada en un matx disputat el desembre del 2019 a la Ciutat Esportiva Camilo Cano que va concloure amb 0-0. Aquest serà el primer cop que tots dos juguin al Municipal de Llagostera, ja que el partit que s’hi havia de disputar l’any passat no es va celebrar en haver-se suspès la competició. A banda de l’ex del Llagos Fofo -futbolista blau-i-vermell la temporada 16/17, el conjunt alacantí aglutina jugadors contrastats a la categoria com Fornés, Pajarero, Neftali i Pablo Morgado. Experiència també la del tècnic de La Nucía, César Ferrando, amb pas per Primera Divisió amb Albacete i Atlético de Madrid. 

Aquest serà el primer matx dels cinc que li esperen a l’esquadra de la Costa Brava les tres pròximes setmanes. El Llagos descansarà aquest cap de setmana per visitar dimecres següent l’Hércules, i a continuació, ja en cap de setmana, rebre el Levante B, viatjar de nou a La Nucía i acabar amb la visita de l’Hércules a Llagostera. L’avantatge: tres seran al nostre feu. “És un avantatge perquè a casa els nostres números són millors, ja que no hi perdem des de fa un any”, ressalta Oriol Alsina. Nosaltres hi posarem tot el futbol i la voluntat. Fins on puguem arribar, dependrà de vosaltres almogàvers ;).