Iniciar sessió Donar-se d'alta

09/08/2014

Girona 1-0 Llagostera

Bones sensacions, però derrota a Girona

El Llagostera s'ha mostrat molt sòlid en defensa al llarg de tot el partit. El conjunt de Santi Castillejo s'ha mostrat molt ordenat i ha comptat amb ocasions prou clares per avançar-se en el marcador. La primera part ha comptat amb ocasions per a tots dos equips, d'on cal destacar un intent des de lluny de Sergio León des de lluny i dues aturades de mèrit de René, però ha estat als segons 45 minuts, quan el partit ha estat més tens i emocionant. El Girona ha posat a prova el porter René en diverses ocasions, mentre que el Llagostera també ha causat molt més perill, s'ha mostrat molt efectiu en la pressió i ha sabut sentir-se còmode, amb i sense la pilota. Ho han intentat Eloy Gila des de lluny i Jordi López a pilota aturada, però cap dels dos ha tingut sort i el marcador no s'ha mogut. Al partit ha debutat Alberto Perea, que ha demostrat enormes qualitats i una gran rapidesa als deu minuts de què ha gaudit en la seva estrena amb la samarreta del Llagostera. L'equip ha gaudit de les millors ocasions amb ell al terreny de joc, però a tres minuts del final, un penal en un embarull a pilota aturada ha estat determinant. L'ha transformat Jaime Mata. UE Llagostera: René; Aimar, Vallhonesta, Pedro Alcalá, Ruyman, Ríos, Alberto Ortiz, Jordi López, Òscar Rico, Eloy i Sergio León. (Supl: Pere Tarradellas, Robert Simón, David Querol, Pitu i Alberto Perea) Girona CF: Palatsi; Richy, Felipe Sanchón, Jandro, Ramalho, Fran Sandaza, Lejeune, Granell, Pere Pons, Coris i Bigas. (Supl: Isaac, David Garcia, Juncà, Cifu, Mata, Mas, Vivancos, Zamorano, Litus i Marcel) Gols: 1-0 (88') Mata, de penal. Amonestacions: A Lejeune i Bigas, del Girona. A Sergio León, Òscar Rico, Perea i Ríos, del Llagostera. Vermella a Jordi López. Altres incidències: 1523 espectadors a Montilivi. Fotografia Manel Lladó