Iniciar sessió Donar-se d'alta

01/03/2015

Un punt de primera (2-2)

El Llagostera aconsegueix seguir imbatut una jornada més.

Si en algun tret destaca el Llagostera és en intensitat i entrega. L'entrega que li ha permès avui tornar amb un punt molt valuós de Saragossa i seguir una setmana més imbatut. I és que els locals s'han avançat en dues ocasions, però els d'Alsina, Álvarez i Carrillo s'han refet i fins i tot s'haurien pogut endur la victòria. El Llagostera ha començat la primera part amb una marxa menys que el Zaragoza, que ha intentat plantejar el partit a partir del domini de la possessió. Els d'Alsina, Álvarez i Carrillo no aconseguien crear perill a la porteria d'Alcolea mentre que els locals feien i desfeien marcant el ritme del partit. I malgrat haver creat un parell d'ocasions, el gol local arribaria de penal, comès per Jordi López per, aparentment, obstruir un rival. Borja Bastón enganyava René per avançar els de Ranko Popovic. I amb el gol, la reacció del Llagostera. Un nou partit començava per als de la Costa Brava, que des d'aleshores disposarien de dues ocasions per aconseguir la igualada. I en un córner servit per Pitu al segon pal, Juanjo rematava de cap per aconseguir l'empat a un gol. I un minut després, al límit del descans, els d'Alsina, Álvarez i Carrillo tindrien a tocar la remuntada. Querol era tombat dins l'àrea en un xoc en què l'àrbitre assenyalava la pena màxima. Alberto Perea seria l'encarregat de llançar el penal, però Alcolea endevinava la seva intenció i l'aturava davant l'alegria de La Romareda. I de poder aconseguir l'1-2, al segon minut de la segona part aconseguiria Borja Bastón novament avançar els locals. Una badada defensiva entre centrals deixava sol davant René el davanter del Zaragoza, que no perdonava. Ja es preveia un partit complicat, però el Llagostera no estava disposat a baixar els braços i, pocs minuts després, Pitu controlava una passada a l'espai i definia amb una vaselina impoluta superant novament Alcolea. Anades i vingudes constants feien d'un partit trencat un espectacle vibrant a La Romareda. Tant podia el Zaragoza aconseguir el tercer amb les arribades de Borja com podia fer-ho el Llagostera mitjançant els homes d'atac. Fins i tot arribaria el tercer gol del Llagostera, però l'àrbitre anul·lava el gol d'Arturo per fora de joc d'Eloy Gila. Amb tot això, un punt d'or que permet el Llagostera seguir sumant. Real Zaragoza: Alcolea; Abrante, Cabrera, Eldin, Lolo (Willian 68'), Borja, Pedro, Fernández, Dorca, Insa (Jaime 88') i Vallejo. UE Llagostera: René; Masó, Alcalá, Ruymán, Samu; Pitu (Barnils 89'), Jordi López; Querol, Perea (Eloy Gila 46'), Juanjo (Imaz 81'); i Arturo. Gols: 1-0 (27') Borja (p), 1-1 (41') Juanjo, 2-1 (47') Borja, 2-2 (52') Pitu Àrbitre: Sr. Gorka Sagués Oscoz ha amonestat els locals Dorca, Insa i els visitants Jordi López, Querol, Pitu.