Per utlitzar aquesta opció, cal iniciar sessió.

Iniciar sessió Donar-se d'alta

03/01/2015

Un inici fatídic condemna el Llagostera (1-2)

Els de la Costa Brava no aconsegueixen remuntar els dos gols del Girona en la primera mitja hora.

Ambientàs espectacular de derbi al Municipal Palamós - Costa Brava, que ha comptat amb la millor entrada de la temporada (3576), per viure un Llagostera-Girona inèdit però que ha començat amb dos grans gerros d'aigua freda per al conjunt local. I és que ben d'hora, al minut 11, una errada defensiva del Llagostera en la sortida de la pilota ha permès Mata condemnar a porteria buida després d'una passada de Fran Sandaza. El segon del Girona ha caigut en una falta llunyana que ha servit immaculadament Granell al cap de Ramalho. El central del Girona ha aprofitat la tardana sortida en fals de Moragón per rematar al fons de la xarxa. Però era el moment de la reacció, i el Llagostera ho intentava amb cor i ànima. Diverses han estat les ocasions amb el 0-2 fins que Ríos ha servit un córner, el quart, que s'ha anat tancant i tancant i, sense que la toqués ningú, s'ha colat al fons de la xarxa. Animava amb cor i ànima el Municipal Palamós - Costa Brava a partir del gol i, a mesura que avançaven els minuts, s'aproximava més i més el Llagostera a la porteria rival. Sobretot, a partir de la segona part, el Girona feia un pas enrere per intentar sortir al contraatac i el Llagostera arribava al ritme d'una ocasió cada 3 minuts. Diverses d'Enric Pi arribant des de la segona línia, atacs ràpids portats per Pitu i Imaz que no acabaven trobant l'objectiu mentre que Sergio León i Juanjo, que entrava a l'hora de partit, intentaven caçar qualsevol pilota per convertir un gol que no arribava. I els minuts avançaven i, malgrat el Llagostera estava molt a prop de la porteria rival, el gol no arribava. Els dos darrers canvis locals no podien ser més ofensius, mentre que el Girona ho tallava tot com podia. Amb 1-2 acabava el Derbi Gironí, malgrat el Llagostera marxava ovacionat gràcies al desgast físic i l'entrega. UE Llagostera: Moragón; Masó, Jorge (Alcalá 42'), Vallho (Perea 77'), Pi; Tito, Pitu; Ríos, Imaz, Querol (Juanjo 61'); Sergio León. Girona FC: Becerra; Lejeune, Granell, Richy, Mata, Íñiguez (Eloi Amagat 72'), Sandaza, Cifuentes, Ramalho, Pere Pons i Sebas (Aday 62'). Gols: 0-1 (11') Mata, 0-2 (25') Ramalho, 1-2 (31') Ríos Àrbitre: Jorge Valdés Aller ha amonestat els locals Querol, Vallho, Imaz, Juanjo, Pitu i els visitants Granell, Íñiguez i Aday.