Per utlitzar aquesta opció, cal iniciar sessió.

Iniciar sessió Donar-se d'alta

21/12/2014

El Llagostera treu el cap (0-2)

Victòria trascendental del Llagostera a Albacete que dóna molt d'aire de la mateixa manera que ofega l'Albacete.

Un inici demolidor i un plantejament ofensiu impecable permeten el Llagostera derrotar l'Albacete, allunyar-se de les darreres posicions i passar el Nadal en una posició molt pròxima a la salvació. Dos gols d'Imaz, un d'ells de penal, han decantat la balança per als de Lluís Carrillo. I és que el Llagostera, al contrari que l'Albacete, ha afrontat el duel amb una concentració impecable, i ja de bon principi ha imposat el seu estil al Carlos Belmonte. Tant, que al minut 3 ja s'hauria pogut avançar al marcador, quan Querol aprofitava un mal desplaçament del porter per combinar amb Imaz i clavar la pilota amb classe a la base del pal esquerra de la porteria de Dorronsoro. L'assistent aixecava erròniament el banderí i anulava un tanto legal, però Imaz el faria valer al quart d'hora de partit. Novament l'estratègia, aquest cop d'un servei de banda, es feia efectiva quan Pitu, de cap, posava la pilota a l'àrea petita per tal que el lleidatà pentinés al fons de la xarxa, novament aprofitant una errada del porter local. Dominava el Llagostera i controlava la possessió, malgrat l'Albacete s'apropava amb perill quan tenia l'ocasió. Però els de Lluís Carrillo també generaven perill i haurien pogut fer el segon poc abans del descans en un servei de córner. La defensa local, molt imprecisa, tenia problemes per sortir amb la pilota controlada, mentre que el Llagostera aprofitava les clapes a l'esquena dels laterals per centrar amb perill una i altra vegada. La segona part semblava que tindria un altre color, quan l'Albacete sortia amb unes ganes boges d'empatar el partit. Però al minut 50, Sergio León queia dins l'àrea i l'àrbitre assenyalava el punt de penal. Imaz feia el segon del Llagostera enganyant el porter, que s'havia tirat a la seva dreta. Però amb el segon gol, els blaugranes feien un pas enrere i concedien molts metres a un Albacete que treia les urpes. I malgrat guanyava metres, perdia temps. Fallaven els locals el que no estava escrit, amb un desencert increible, en contraposició amb l'encert de Moragón sota pals. Amb la victòria, el Llagostera enfonsa encara més l'Albacete, mentre que treu el cap a la zona de salvació. Aquesta lliga serà molt llarga i el Llagostera passarà el Nadal conscient que la lluita i l'entrega donen els seus fruits. Albacete Balompié: Dorronsoro; Antoñito, Gonzalo, Pulido, Núñez (Chumbi 58'); Keko, Portu, Edu Ramos (Mario Ortiz 23'), Jorge Díaz; Cidoncha i César Díaz (Rubén Cruz 65'). UE Llagostera: Moragón; Masó, Jorge, Vallho, Pi; Tito, Pitu (Diego Rivas 55'); Imaz (Jordi López 76'), Querol, Ríos (Eloy Gila 67'); i Sergio León. Gols: 0-1 (15') Imaz, 0-2 (50') Imaz (p.) Àrbitre: Valentín Pizarro Gómez ha amonestat els locals Miguel Núñez, Keko i els visitants Pitu, Ríos i Pi.