Nahuel: “Jugo a futbol-tennis amb una pilota de bàsquet amb el meu company de pis per treure’m el mono de futbol”

Nahuel: “Jugo a futbol-tennis amb una pilota de bàsquet amb el meu company de pis per treure’m el mono de futbol”

Si t’agrada el futbol , no importa l’on i el com, que te les enginyaràs com sigui per jugar-hi o com a mínim tocar bola. Que li preguntin a Nahuel Arroyo, que quan li entra el ‘mono’ es posa a jugar a la terrassa del seu pis a futbol-tennis… amb una pilota de bàsquet. Però el llampec de Santa Cristina d’Aro ocupa el temps amb altres activitats per en adquirir altres habilitats com les culinàries. La seva mare és la ‘profe’ que el guia en l’aprenentatge a la cuina: li proposa un plat, ell accepta el repte i el fa. Però sigui corrent, fent tocs de pilota, cuinant… Nahuel necessita estar ocupat com sigui ja que, nervi pur, no suporta estar sense fer res.

-A Girona ja estem a fase 1 i mica en mica es van alleujant les restriccions. Però com has portat el confinament tot aquest temps? Malament, sóc nerviós i no suporto estar a casa tancat molt de temps. Però quan ja van deixar sortir a córrer tot va canviar molt. Quan comences el dia corrent la perspectiva del dia canvia.

-Què és el que més trobes a faltar? La família i els amics. Sóc molt de gaudir de la família perquè en situació normal vaig cada dia a dinar amb els meus pares després d’entrenar i també m’agrada molt passar l’estona amb els amics. Per sort amb la fase 1 la cosa ja canvia i tinc moltes ganes de veure’m amb ells. Però he tingut la sort de passar la quarantena amb la meva parella i el meu company de pis. Hi ha gent que ha estat sola…

-Quina rutina segueixes? M’aixeco ben d’hora perquè al meu gos li agrada sortir i aviat i si no el treus es queixa. Després vaig a córrer, a comprar, faig la becaina, que és innegociable, i després per la tarda jugo al FIFA amb els amics o faig altres coses com entretenir-me amb jocs de taula i per la nit normalment veiem sèries. De vegades em poso a fer futbol-tennis amb el meu company de pis amb una pilota de bàsquet per treure’m el ‘mono’ de pilota. Alguns cops ens hem jugat una barbacoa.

-Fas alguna activitat que no realitzis habitualment? Cuino moltíssim més. Busco receptes per Internet o fins i tot plats que em diu la meva mare, la truco i em proposa fer un plat. Ja sabia cuinar però estic aprenent a fer plats elaborats com pastís de carn i paella.

-A quins jocs de taula jugues? El Trivial, el Monopoli, el Tutti Frutti… diversos, depèn del dia.

-Quines sèries veus? ‘La casa de papel’ i ‘Vikings’. També he vist pel·lícules com ‘Gladiator’.

-Veus molt futbol? No gaire, de vegades veig algun partit dels nostres per Footters i m’he tornat a veure l’Horta-Sant Andreu de l’any passat per Betevé però no miro gaire futbol.