Kolderiu: “Tinc ganes de prendre el sol per deixar de ser un tio blanc. Al meu pis no tinc balcó”

Kolderiu: “Tinc ganes de prendre el sol per deixar de ser un tio blanc. Al meu pis no tinc balcó”

La seva naturalesa de youtuber ha fet que Carles Santaló ‘Kolderiu’ s’hagi adaptat com pocs a l’hàbitat del confinament. I és que quan es tracta d’un youtuber, que fa de casa la seva oficina, les hores tancat a casa passen més ràpid. El porter de la UE Llagostera-Costa Brava ha ocupat el temps que el futbol ha deixat alliberat per entregar-se encara més a la seva altra feina, complint també la preuada labor d’entretenir els demés en una època en què l’entreteniment ha cobrat encara més valor. Tot i així, ‘Kolderiu’, sense balcó ni terrassa al seu pis, reconeix que té ganes de que Barcelona passi a la fase 1 per complir un objectiu que té pendent: prendre el sol per deixar de ser blanc.

A Barcelona esteu encara a la fase 1. Com portes el confinament? L’estar més hores a casa m’ha permès dedicar més temps al meu treball de youtuber. Tot i així, no és tan fàcil estar tancat tant de temps, encara que la meva feina em permet que el confinament sigui més còmode per a mi que per a la resta de companys.

-Què és el que trobes més a faltar? El que més, la família. Durant aquests dos últims mesos també he trobat en falta entrenar i en aquesta època, ara que ja s’hauria acabat la temporada, trobo a faltar coses com menjar fora i anar a la platja. També sortir de festa, ja que els futbolistes no podem sortir molt però ara és el temps en què més ho podem fer. Però tot això és secundari, el més important és la família.

-Fas alguna activitat que no puguis realitzar en circumstàncies normals? Faig directes, cosa que quan entrenava i anava als partits no podia. També tinc temps per elaborar més vídeos dels que feia. He aprofitat aquest temps lliure que tenim de més per dedicar més hores a la meva feina més que a altres activitats. A més a més, com ara la gent passa més temps a casa necessita més entreteniment i haig d’aprofitar per invertir més hores a la feina. Com que ara no m’haig de llevar d’hora per anar a entrenar puc treballar fins tard, de vegades me’n vaig a dormir a les 4 de la matinada.

-Tens alguna rutina diària establerta? Al principi sí, però quan vaig veure que el confinament anava per llarg vaig decidir prendre’m aquest període com una època de relax. Com me’n vaig a dormir molts dies tard, m’aixeco tard però encara que no tingui una rutina em dedico tot el dia a treballar. A les hores que es pot, surto a caminar a un ritme ràpid. A més d’això, també m’exercito a la bici estàtica per mantenir-me actiu.

-Es fa pesat passar tantes hores davant les pantalles? Hi ha coses que et costen més de fer que d’altres però l’avantatge és que jo sóc el meu propi amo i si un dia no em vaig animat per fer un vídeo doncs no ho faig i si un dia no em ve de gust jugar tantes hores a la play no jugo. Però he sabut trobar el terme mig entre treballar i gaudir d’estones de tranquil·litat a casa. L’únic que em falta ara és poder sortir una mica més.

-Veus alguna sèrie? Més que sèries, pel·lícules, sobretot a la nit si em costa adormir-me. Últimament he vist ‘Point Break’ i ‘Vacaciones’.

-Cuines més aquests dies que de costum? No, cuino el mateix.

-Veus molt futbol? No, però mai he estat molt de veure partits de futbol a casa.

-Què és el primer que faràs quan Barcelona passi a la fase 1? El primer de tot, anar a veure els meus pares i també la meva gossa. Després prendre el sol a la seva terrassa a veure si deixo de ser un tio blanc [riu]. El meu pis no té balcó ni terrassa i porto dos mesos sense que em doni un raig de sol, només m’ha donat una mica quan he anat a comprar [riu].