Disfressats de líders!
Escrit per Redacció dissabte, 1 de març del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

 

Carnestoltes és temps de festa. Però a Llagostera, futbolísticament parlant, ja fa una dècada que la disbauxa no s’atura. I aquesta temporada, el Rei és més que mai un equip situat a dalt de tot de la classificació setmana darrera setmana… Tota una alegria constant i que de moment no té final! Tot i visitar un dels equips en zona de descens, ningú no es fiava d’un Ontinyent necessitat de punts i que, darrerament, ha millorat molt el seu joc. I el triomf, com tots a aquesta categoria, ha estat suat fins el darrer segon,  encara que el Llagostera hauria pogut sentenciar el matx en un primer temps pletòric.

Els gironins han sortit com una moto i, Sellarès i Salva Chamorro han fet anar de corcoll una defensa local totalment superada. Abans de complir-se el primer minut Salva Chamorro ja ha disposat d’una gran ocasió i tot seguit Unai –molt encertat- ha evitat la diana de Sellarès. El gol es veia venir i ha arribat al minut 9, quan Chamorro ha aprofitat un refús del porter local. El partit no ha canviat gaire però l’Ontinyent, aquest primer temps molt inferior, ha tret profit d’una de les seves escases arribades, amb una centrada-xut de Verdú gairebé des de la línea de fons que ha sorprès Moragón. L’empat no ha semblat afectar un Llagostera molt actiu en atac i que trencava sovint la ressistència rival. Unai ha salvat una rematada de Salva Chamorro i, en la darrera acció del primer temps, Sellarès ha enviat una pilota al pal.

El segon temps ha estat menys espectacular, molt igualat i amb predomini tàctic. El joc físic també ha guanyat protagonisme i el Llagostera ha optat per la velocitat per sorprendre. Kikín ha estat l‘home més perillós de l’Ontinyent, però el bon treball defensiu dels gironins ha destacat pel damunt de tot, com també la diagonal d’Eloy Gila en una contra. El sabadellenc no ha fallat i ha fet pujar l’1-2 al marcador. Moragón ha respost bé a una ocasió de Kikín i tot i l’empenta dels locals, també ha pogut arribat el tercer en alguna de les accions d’Álex Cruz per banda. Al final, impressionant treball defensiu de tot l’equip i tres punts més que volen dir mantenir el liderat. Proper partit, diumenge vinent (a les 12) al Municipal davant l’Olímpic.

ONTINYENT 1 - LLAGOSTERA 2
Lliga · Jornada 28 ·  El Clariano ·  1.500 espectadors

Ontinyent: Unai, Abenza, Ortega, Fernando Martín (Paco Sáez, 76’), Borja, Berna, Mauro, Cervera, Jornet, Verdú i Kikín.

Llagostera: Moragón, Aimar, Vallho, Cano, Masó, Tito, Fullana (Álex Cruz, 63’), Jordi López, Sellarès, Salva Chamorro (Barnils, 81’) i Eloy Gila (Enric Pi, 89’).

Àrbitre: Villoria Linacero (Comitè madrileny). Ha amonestat Verdú, Abenza i Borja (Ontinyent) i Masó, Aimar, Moragón i Sellarès (Llagostera).

Gols: 0-1, Salva Chamorro (9’). 1-1, Verdú (21’). 1-2, Eloy Gila (66’).

Fotos: Toni Tortosa (Ontiyent CF)