Creixent també mediàticament
Escrit per Jordi Gastó divendres, 14 de febrer del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

 

La Unió Esportiva Llagostera no només viu un dolç moment esportiu -amb el seu primer equip, juvenil, cadet i infantil portant a terme temporades sensacionals- sinó que a nivell mediàtic també està a dalt de tot. Si per alguna cosa és coneguda actualment la població de Llagostera -tant a tot Catalunya com a l'Estat Espanyol- és pel seu equip de futbol. Protagonista ja habitual a televisions, ràdios, premsa esportiva, premsa generalista... la gran temporada del primer equip també es posa de manifest en els mitjans propis del club.

El compte Twitter ha superat ja els 4.500 followers i és, de llarg, l'entitat local amb més seguidors en aquesta xarxa. Això en una població de poc més de 8.200 habitants. Catalans, espanyols i gent d'arreu del món segueix dia a dia l'actualitat del club gràcies a les piulades de @uellagostera, que tenen en el 'minut a minut' dels partits del Segona B un enorme èxit. D'altra banda, la web oficial (uellagostera.com) també augmenta dia a dia el número de visites. És una de les poquíssimes pàgines oficials de club del futbol català que s'actualitza diàriament i rep especial atenció de lectura just quan el dia reposa en la seva meitat: entre les 13 i les 16 hores.

Visualment, també estan tenint molt èxit i demanda les galeries de fotos del nostre fotògraf oficial Isaac Navarra. Quant a la procedència per països, després de Catalunya i l'Estat Espanyol és curiós veure com els següents estats amb més visites web provenen de llocs tan peculiars com Luxemburg, Estats Units, Brasil, Holanda, Turquia i Alemanya.