El triomf de les xifres: 9 de 9, 51 punts... i el cinquè a 10!
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 9 de febrer del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

 

Ho deia Lluis Carrillo al final del partit: “Hem guanyat més que 3 punts”. En un partit travat però intens, un seriós Llagostera ha superat amb justícia un Sant Andreu a qui li té les mides preses. Els blaugranes caminen amb pas ferm al capdavant de la classificació quan estem a punt d’arribar als dos terços de lliga. El conjunt local ha sortit amb un onze molt ofensiu, amb el retorn de Salva Chamorro, d’Eloy –absent a Sant Adrià- i també d’Aimar.

Si bé en els primers 10 minuts la possessió ha estat blaugrana, el Sant Andreu s’ha espavilat i, amb un bon Quim Araujo, ha disposat de les seves dues úniques veritables ocasions del partit, gairebé consecutives. Ander, però, no ha estat gens encertat -per partida doble- davant Moragón, rematant fora. Hi havia massa joc aeri i poc toc, però els blaugrana creaven perill en els canvis d’orientació i les obertures a les bandes. Els primers avisos havien estat de Pitu i Jordi López i després Sellarès no ha arribat per poc a una gran passada de Jordi, però qui sí que ha vist porta ha estat Salva Chamorro. Rebuig que semblava perdut, Eloy Gila salva la pilota quan marxava i la fa arribar a Salva que, en un gest tècnic prodigiós –mitja volta inclosa- afusella Morales. L’1-0, que significava el retrobament de Chamorro amb el gol –el seu excès d’eufòria, tapant-se la cara amb la samarreta, li ha costat una targeta groga- ha deixat tocat l’equip andreuenc.

Álex Cruz hauria pogut fer el segon, però no ha arribat per poc a una centrada enverinada. No han canviat gaire les coses a la represa. Un tall providencial d’Enric Pi i una sensacional estratègia que Aimar no ha pogut culminar han donat pas al 2-0. Carlos toca la pilota amb la mà dins l’àrea davant Álex Cruz, el que suposa penal i la segona groga pel lateral del Sant Andreu. Enric Pi no ha fallat des dels onze metres i el partit gairebé ja s’ha acabat. Tot seguit el Llagostera ha pogut fer el tercer en una doble ocasió claríssima. Primer Morales ha salvat miraculosament una rematada d’Eloy Gila, i, en el rebuig, Mozo ha tret sota pals la pilota que, rematada per Salva Chamorro, anava directe a barraca. Vallho no ha festejat completament el seu partit 150 amb la samarreta blaugrana, ja que al minut 70 ha vist la segona groga i ha deixat el seu equip també amb 10 homes. Però ni així han patit els gironins.

Moragón no ha hagut d’intervenir més enllà d'un parell de centrades a l’àrea. En canvi, a l’altre costat, Álex Cruz ha rematat fora per poc dues vegades i Morales ha salvat el 3-0 en una rematada de Tito. En resum, tercer triomf consecutiu, una altra victòria davant els barcelonins –que mai no han guanyat el Llagostera en partit oficial i encara no han marcat un gol al Municipal-, 51 punts ja a la classificació –més que la temporada passada en total- i el cinquè classificat, l’Huracán, a 10 punts!

LLAGOSTERA 2 - SANT ANDREU 0
Lliga · Jornada 25 ·  Municipal ·  500 espectadors

Llagostera: Moragón, Aimar, Vallho, Òscar Álvarez, Enric Pi, Jordi López, Álex Cruz, Pitu (Masó, 79’), Sellarès, Salva Chamorro (Fullana, 65’) i Eloy Gila (Tito, 70’).

Sant Andreu: Morales, Carlos, Rubén Canelada, Mozo, Azparren (Víctor, 78’), Ibón, Quim Araujo, Melo, Ander Vitoria (Aarón Bueno, 62’), Ton Alcover (Matas, 62’) i Mouriño.

Àrbitre: Bueno Prieto (Comitè madrileny). Ha amonestat Salva Chamorro i Vallho -2- (70’) (Llagostera) i Azparren, Mouriño i Carlos -2- (54’) pel Sant Andreu. Ha expulsat el ahir primer entrenador andreuenc, Alejandro Martínez (87’).

Gols: 1-0, Salva Chamorro (30’). 2-0, Enric Pi, de penal (55’).

Fotos: Isaac Navarra