UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

El Cadet i l'Infantil del Llagostera participaran al MIC 2014
Escrit per Jordi Gastó dijous, 6 de febrer del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

 

Queden poc més de dos mesos per l’inici de la Mediterranean International Cup o, com coneix gairebé tothom aquest torneig, el MIC. La Unió Esportiva participarà de l’edició del 2014 amb dos equips, el Cadet A i l’Infantil A. D’altra banda, el Municipal de Llagostera tornarà a ser una de les moltes seus d’aquest prestigiós torneig. Els dos conjunts que pendran part en el que es considera el millor torneig de futbol base del món, estan protagonitzant una gran temporada. El Cadet és líder indiscutible després d’haver guanyat tots els partitis que ha disputat, mentre que l’Infantil ocupa actualment la segona posició del seu grup.

La 14a edició del MIC mantindrà el fort component internacional de la competició. Equips de prestigi com el FC Barcelona, el Real Madrid CF, el Manchester United, l’Ajax d’Amsterdam, el RCD Espanyol, l’Athletic Club, el FC Porto, el Liverpool FC, l’Inter de Milà i les seleccions nacionals de Brasil i Qatar, entre d’altres, ja han confirmat la seva participació al torneig, que se celebrarà del 15 al 20 d’abril a diferents poblacions de la Costa Brava. Es preveu que hi participin més de 200 equips procedents d’arreu del món. L’any passat van estar representades al torneig 36 nacionalitats.

Algunes novetats internacionals seran aquest cop equips procedents de Dubai (Al Ahli), Dinamarca (Hërfolge BK), Egipte (Stryx Sport) i les Antilles franceses (Guadaloupe). Conjunts de prestigi a nivell mundial, equips modestos de lligues de tot el món i equips gironins i catalans competiran de nou en aquesta 14a edició del MIC en les categories aleví futbol-7 i futbol-11, infantil, cadet i juvenil. També es disputarà la categoria Integra, que es va incorporar l’any passat i que està dirigida a persones amb discapacitat.

A mesura que s’apropi el torneig, uellagostera.com us anirà informant puntualment de totes les novetats vinculades als nostres dos equips –grups i rivals de les primeres fases, horaris i seus dels partits…- i també del calendari d’encontres que tinguin com a seu el Municipal. Durant el MIC, el servei de comunicació del club també farà un seguiment exhaustiu via els nostres canals habituals –Twitter i pàgina web-.

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук
купить диплом в москве
www.diplom-belarus.com
где купить диплом
http://www.diplomi-price.com
купить диплом института
edu-digest.ru
купить диплом магистра
www.proobzh.ru
купить диплом университета
www.edu-nt.ru/
купить диплом техникума
http://student-madi.ru
купить диплом бакалавра
dof-edu.ru
где купить диплом
http://proobzh.ru
купить диплом кандидата наук
www.krsk-school47.ru