UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Aquests cadets són molt grans!
Escrit per Jordi Gastó divendres, 24 de gener del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

 

Si hi ha un equip de la UE Llagostera que porti una trajectòria immaculada des de l'inici de temporada, aquest és el Cadet A que, a la conclusió de la primera volta, suma 14 victòries... en 14 partits jugats!!! Així doncs, els cadets blaugranes -que militen al grup 2 de Segona Divisió- han sumat els 42 punts en disputa i ara per ara avantatgen en 8 punts el segon classificat, l'Escola de Futbol Gironès Sàbat.

Precisament aquest serà el rival que visiti dissabte (13 hores) el Municipal llagosterenc en l'inici de la segona volta. Un triomf blaugrana ampliaria la diferència entre tots dos equips a 11 punts. Totes les xifres d'aquest conjunt són espectaculars, amb 82 gols a favor i només 6 encaixats. Fins a 14 futbolistes ja han vist porteria, i David Cimbrón (18 dianes) i Casademont (11) són els màxims realitzadors.

L'entrenador, Joan Herrera, assenyala que "la trajectòria de l'equip és molt bona, però si volem aconseguir l'objectiu hem de seguir millorant i anar partit a partit. Encara queda tota la segona volta per davant". Respecte a l'encontre de demà "l'equip està treballant bé, però som conscients que, si dissabte no ho donem tot, serà molt difícil guanyar".

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук
купить диплом в москве
www.diplom-belarus.com
где купить диплом
http://www.diplomi-price.com
купить диплом института
edu-digest.ru
купить диплом магистра
www.proobzh.ru
купить диплом университета
www.edu-nt.ru/
купить диплом техникума
http://student-madi.ru
купить диплом бакалавра
dof-edu.ru
где купить диплом
http://proobzh.ru
купить диплом кандидата наук
www.krsk-school47.ru