UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Oriol Alsina i el futbol de base del club, estrelles publicitàries
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 15 de gener del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

 

La Unió Esportiva Llagostera demostra, dia a dia, ser un club diferent. La darrera ocasió, ahir dimarts, quan el Director Tècnic del club i força jugadors dels equips formatius van tenir una experiència publicitaria. Durant tota la tarda, un nombrós equip de gravació va ser present al Municipal gravant imatges per un spot publicitari. Sacha Soliman, el director del rodatge, va explicar a uellagostera.com tots els detalls: "Mitjantçant una important agència, periòdicament s'engegen uns concursos publicitaris per nous realitzadors. Aquest cop, amb la Chevrolet i el Manchester United al darrere, es busquen històries peculiars del món de l'esport".

"Va ser llavors -continua- quan al nostre director creatiu, Víctor Rius, li va venir al cap la història viscuda aquests darrers anys per la Unió Esportiva Llagostera, focalitzada en el seu 'alma mater', l'Oriol Alsina". Soliman destaca "que un poble tan petit tingui un equip de futbol que, acostumat a militar a categories molt modestes, l'any passat jugués contra el Valencia i ara sigui lider de Segona B, que hagi posat el poble al mapa, que tothom en parli... A més hi ha el tarannà familiar. És impressionant!".

L'equip de rodatge va entrevistar Oriol Alsina i alguns joves jugadors blaugranes, i va gravar tot tipus de plànols -fins i tot aeris- del Director Tècnic del club i dels futbolistes; "Finalment reduirem l'spot a un minut i mig com a màxim, i molt aviat estarà a punt. Es presentaran a concurs entre 75 i 100 propostes de tot el món, amb històries esportives apassionants. Esperem que la nostra sigui una de les escollides i pugui tenir sortida publicitària. Al proper mes de març, a Sidney, ho sabrem", conclou.

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук
купить диплом в москве
www.diplom-belarus.com
где купить диплом
http://www.diplomi-price.com
купить диплом института
edu-digest.ru
купить диплом магистра
www.proobzh.ru
купить диплом университета
www.edu-nt.ru/
купить диплом техникума
http://student-madi.ru
купить диплом бакалавра
dof-edu.ru
где купить диплом
http://proobzh.ru
купить диплом кандидата наук
www.krsk-school47.ru