La història es repeteix
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 12 de gener del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

Un cop més, el Llagostera no ha pogut guanyar l’Huracán en un partit tibat i, com gairebé sempre contra el conjunt valencià, polèmic. Dos gols en accions d’estratègia en només 4 minuts de diferència li han donat la volta a un marcador que havia obert Enric Pi. Massa poc premi pel joc dels gironins. Poc vistosa ha estat un primera part bàsicament tàctica, amb molt joc al mig del camp i un àrbitre incapaç d’imposar-se, deixant jugar en excès el conjunt visitant.

L’Huracán s’ha mostrat ambiciós en el primer tram, encara que Enric Pi –ahir en posició més avançada que de costum- ja ha buscat la creueta al minut 3. A partir del quart d’hora i amb el partit cada cop més calent, el Llagostera ha agafat les regnes de joc. Pi no ha arribat per poc a una passada de Pitu, que després ha intentat sorprendre Paco, sense sort, en un xut llunyà. Els locals arribàven a dalt sobre tot en el joc combinatiu, mentre que, en el directe, un rocós Huracán –acostumat també al terreny de petites dimensions- no patia gaire. Amb una rematada fora d’Eloy Gila després d’una bona acció personal s’ha arribat al descans.

Molt diferent ha estat el segon temps. El Llagostera ha donat un pas endavant i, amb més ritme i intensitat, ha buscat el gol amb criteri. Pi, altre cop, ha vist com la seva rematada es perdia molt aprop de la creueta, Eloy –forçat- ha rematat fora, i a Sellarès se li ha anul·lat un gol per fora de joc després d’una centrada-xut d’Enric Pi. L’omnipresent jugador de Granollers, però, ha pogut somriure molt poc després. Combinació Tarradellas-Masó per banda dreta, i la centrada del lateral la desvia oportunament Enric Pi… curiosament autor dels darrers tres gols a casa de l’equip llagosterenc! El partit semblava encarat pels blaugrana, que en els minuts següents han desbordat totalment al seu rival. Paco ha aturat amb molts problemes una rematada llunyana de Tito i Tarradellas ha perdonat el 2-0 quan s’ha precipitat en xutar i ha enviat la pilota fora. Però als darrers 20 minuts, tot ha canviat. Cubillas ha empatat per l’Huracán al 72’, en aprofitar una pilota morta dins l’àrea a la sortida d’un còrner.

La reacció l’ha encapçalat Tito en un xut llunyà en estratègia que ha fregat el pal, però qui ha tornat a marcar ha esta l’equip visitant. Falta molt protestada pels jugadors del Llagostera al límit de l’àrea, Moragón rebutja la canonada d’Amarilla però San Juliàn acaba afusellant el porter local. Dues dianes gairebé consecutives que han acabat decidint l’encontre, tot i que Pitu i Barón ho han intentat en rematades llunyanes i que l’àrbitre, molt protestat tot el partit, no ha vist unes mans bastant clares dins l’àrea valenciana. Al final, doncs, 1-2 i unes darreres imatges a la gespa poc comprensibles, però no per això inesperades, han estat el colofó a un matí negre… contra la ‘bèstia negra’. El millor, una resta de resultats de la jornada en general força favorable pels llagosterencs, que segueixen líders amb 8 punts d’avantatge sobre el cinquè classificat.

LLAGOSTERA 1 - HURACÁN 2
Lliga · Jornada 21 ·  Municipal de Llagostera ·  450 espectadors

Llagostera: Moragón, Masó, Vallho, Lobato (Aumatell, 84’), Barón, Tito, Tarradellas, Pitu, Sellarès, Eloy Gila i Enric Pi.

Huracán: Paco, Pablo Vidal (Cubillas, 68’), Fali (Julià, 66’), Chavero, Tomás Ruso, Amarilla, Alexis, San Julián, Javi Navarro, Mathias i Adrià Granell (Víctor Gomis, 84’).

Àrbitre: Galech Apezteguía (Comitè Navarrès). Ha amonestat Tito (Llagostera) i Amarilla (Huracán).

Gols: 1-0, Enric Pi (61’). 1-1, Cubillas (72’). 1-2, San Julián (76’).