UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

La base també viu un gran moment
Escrit per Jordi Gastó dijous, 12 de desembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

 

No només el primer equip blaugrana ha realitzat una extraordinària primera part de campionat. Els conjunts de base de les tres categories principals també ho estan fent força bé en els seus respectius campionats. En aquest article repassarem la seva evolució en aquesta primera volta de la lliga 13/14. El juvenil A va començar la lliga amb resultats irregulars, però actualment manté una bona dinàmica. L'equip, que milita a Segona Divisió, és segon empatat a punts amb el primer, per tant és colíder.

El cadet A, també a Segona Divisió, és actualment la 'joia de la corona' del club, o sigui el millor conjunt llagosterenc. Els seus partits els compta per victòries, el que el suposa ser líder amb 8 punts d'avantatge respecte al segon classificat. Un equip i una trajectòria impressionants. D'altra banda, l'infantil A -Primera Divisió- ha fet una primera volta de mèrit en una categoria molt exigent. Ocupa la segona plaça a només 2 punts del primer.

Jordi Casanovas, 'Xati', coordinador del futbol base de la UE Llagostera, està "molt satisfet de la trajectòria de tots tres equips, sense oblidar-me de l'aleví A, que està competint molt bé, amb una plantilla curta, a una categoria tan important con la Preferent, i està situat a mitja taula". Segons Xati, "el bon treball que es porta a terme en el futbol base ja es comença a veure també a nivell esportiu. Però tenim encara molta feina per fer. Cal seguir amb esforç, treball i humilitat, perseverant en el que fem bé i corregint les errades, que també n'hi ha".

Fotos: Isaac Navarra

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук