PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Fent història de nou a la jornada 12!
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 3 de novembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

A la dotzena havia de ser! Un cop més, ha estat aquesta jornada on un Llagostera majúscul ha guanyat el primer partit de la temporada fora de casa. I ho ha fet en un escenari enorme i davant un rival de gran entitat. L’equip segueix llançat a l’espera del gran duel gironí de diumenge davant l’Olot (a les 12 hores al Municipal). Ja en el primer temps, força distret, el Llagostera ha fet un magnífic treball tàctic i ha arribat amb perill més vegades que el seu rival.

Els blaugrana, amb moltíssim ordre i més anticipació defensiva, no han deixat maniobrar un Alcoyano que no trobava espais per arribar als dominis d’un segur Moragón. A més, han combinat amb rapidesa en atac i han xutat fins a cinc cops a la portería de Bouba. Pitu, en dues ocasions, i Eloy Gila han rematat fora, mentre que Aumatell (11’) i sobretot Sellarès (38’), han fet intervenir amb encert el porter local. L’Alcoyano, per la seva part, ha intentat obrir el camp i guanyar l’esquena de la defensa rival en pilotes llargues. Ho ha aconseguit molt pocs cops, un d’ells en un xut de Navarro (32’) aturat per Moragón i en un parell de centrades tancades sense més conseqüències.

L’àrbitre, d’altre banda, ha anul·lat un gol a Gallardo, que ha rematat en fora de joc al segon pal. No han canviat gaire les coses al segon temps. Tàcticament el Llagostera ha fregat la perfecció i a l’eix de la defensa Vallho i Lobato s'han fet un fart de treure pilotes davant un rival que ha millorat en el joc per bandes però que sempre ha patit molt per crear perill. Rayco (50’) no ha creuat bé la pilota amb el cap abans que Sellarès no pogués connectar en un llançament de falta de Pitu. El partit seguia obert, però la següent gran ocasió ha estat llagosterenca, en una errada de la defensa local que Sellarès no ha pogut aprofitar en rematar alt.

L’afició local es desesperava davant les poques opcions del seu equip i pitjor ho ha vist al minut 77. Bouba ha refusat amb els punys una centrada d’Eloy i Jordi López ha engaltat una rematada des de la frontal, seca, duríssima, que s’ha colat. La pilota ha entrat com un obús. El primer gol del de Cardedeu, que ha sortit al descans i ha donat encara més taules a l’equip, ha acabat donant els tres punts al Llagostera tot i que l’Alcoyano ho ha intentat a la deseperada. Al minut 93, Conde ha fet intervenir de manera colosal Moragón, amb una rematada de cap salvada de manera magistral pel porter. 0-1 i 25 punts en 12 jornades. Brutal!

ALCOYANO 0 - LLAGOSTERA 1
Lliga · Jornada 12 · El Collao ·  2.500 espectadors.

Alcoyano: Bouba, Devesa, Navarro, Javi Selvas, Óscar López, César Remón (Javi Rubio, 78’), Calderón (Rubén Martínez, 70’), Carles Salvador, Gallardo (Pedro Conde, 66’), Rayco i Bello.

Llagostera: Moragón, Barón, Vallho, Lobato, Enric Pi, Tito, Tarradellas, Pitu (Barnils, 89’), Sellarès (Nuha, 91’), Aumatell (Jordi López, 46’) i Eloy Gila.

Àrbitre: López López (Comitè Castellano-manxec). Ha amonestat Bello (Alcoyano) i Barón, Moragón, Lobato, Enric Pi, Tito i Sellarès (Llagostera).

Gols: 0-1, Jordi López (77’).