PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Nova victòria a casa, nova victòria contra el Valencia Mestalla
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 30 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

Fidel a les tradicions, el Llagostera ha guanyat un altre cop el Valencia Mestalla –per cinquena vegada en cinc partits- i ha vençut un cop més al seu camp –sisena victòria consecutiva al Municipal aquesta temporada- en un molt bon partit, que ha servit per reforçar la segona posició del conjunt blaugrana a la classificació. El Llagostera ha fet una primera part sensacional, on en molts moments ha passat com una piconadora per damunt del seu rival.

Els gironins han jugat amb intensitat, precisió, frescor i alegria ofensiva, creant un nombre molt alt d’ocasions de gol, de les quals nomès n’ha pogut transformar dues. Pitu, als 11 minuts, ha obert el marcador en una falta lateral ‘clàssica’. Centrada de rosca, ningú no toca l’esfèrica i aquesta acaba a la xarxa. 20 minuts més tard, Salva Chamorro ha ampliat l’avantatge, en aprofitar una passada llarga per banda esquerra, llarga i precisa, de Vallho. Dos gols i mitja dotzena d’arribades clares. Salva Chamorro en tres ocasions, Eloy Gila –xutant fora per poc una esplèndida jugada de tiralínies de tot l’equip blaugrana i minuts més tard topant amb el cos de Yeray- Sellarès… gairebé impossible anomenar totes les clares opcions de gol davant un Valencia superat.

Tot això sense comptar amb una doble empenta consecutiva dins l’àrea visitant que l’àrbitre no ha apreciat. Vist els joc d’uns i altres en els primers 45 minuts el partit semblava decidit. I més quan el segon temps ha començat igual, amb un un contra un de Salva Chamorro, que no ha pogut superar Yeray. Però les coses han canviat al 50’. Una pèrdua de pilota blaugrana en zona perillosa ha permès Álex Cortell creuar la pilota i escurçar distàncies. El gol ha donat ales als valencians, que han millorat en confiança i prestacions, mentre el Llagostera semblava patir i ha vist empitjorar el seu futur amb l’expulsió de Salva Chamorro (58’) per un lleuger contacte amb el pit sobre un rival.

El partit era cada cop més tens al terreny de joc i a les graderies, però ben aviat ha tornat la tranquil·litat. Al 66’, penal de Carlos Delgado a Sellarès que suposa la segona groga pel defensa valencianista. Enric Pi, un cop més, no ha fallat i amb altra vegada dos gols d’avantatge i deu jugadors per banda el triomf blaugrana ja no ha perillat. El Valencia, que en tot el partit ben pocs cops ha superat la seriosa defensa local, ha acabat baixant els braços davant un Llagostera que ha trobat premi final a la seva sensacional primera meitat. Ara toca recuperar forces per visitar diumenge l’Alcoyano, un partit complicadíssim on els blaugrana no podrran comptar amb Masó i Chamorro, tots dos per sanció.

LLAGOSTERA 3 - VALENCIA MESTALLA 1
Lliga · Jornada 11 · Municipal ·  300 espectadors.

Llagostera: Moragón, Masó, Vallho, Cano, Enric Pi, Jordi López, Tarradellas (Álex Cruz, 76’), Pitu (Barnils, 63’), Salva Chamorro, Sellarès (Nuha, 80’) i Eloy Gila.

Valencia Mestalla: Yeray, Leuko, Gayà, Quintanilla, Carlos Delgado, Ayala (Roberto, 65’), Álex Cortell, Lion, Juan Delgado (Cedrick, 68’), Mario Arqués i Cifo (Hiroshi, 69’).

Àrbitre: Herrero Arenas (Comitè aragonès). Ha amonestat Masó, Vallho, Enric Pi i Pitu (Llagostera) i Yeray, Leuko, Quintanillla, Juan Delgado, Cedrick i Carlos Delgado -2 (66’) (Valencia Mestalla).

Gols: 1-0, Pitu (11’). 2-0, Salva Chamorro (31’). 2-1, Álex Cortell (50’). 3-1, Enric Pi, de penal (66’).

Incidències: Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria del jugador del Girona B, Nil Marín, i de l’aleví del Villarreal, Jorge Monzonís, que ens han deixat aquests darrers dies. El pare d’en Nil i un grups d’amics del triatló Mataró han estat presents al Municipal. Els jugadors llagosterencs han mostrat una pancarta en record del jugador del jove futbolista mataroní traspassat.