UE Llagostera

PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Un punt més... i segons a la taula!
Escrit per Redacció diumenge, 27 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

 

Tot i que la victòria fora de casa segueix sense arribar, el punt aconseguit aquesta tarda a La Murta, un camp sempre complicat, permet al Llagostera pujar una posició i ser segon a la taula, a l’espera de rebre dimecres el Valencia Mestalla en jornada intersetmanal i visitar diumenge el potent Alcoyano. La matinera lesió a l'esquena d’un altre defensa, Andrés Barón, quan nomès s’havien jugat 13 minuts –Barnils l’ha rellevat- ha marcat una primera fase del partit on els locals han sortit endollats i han apretat de valent.

Un xut d’Edison aturat per Moragón i una centrada de Rifaterra que no ha trobat rematador han estat les opcions locals. Poc a poc, els gironins han sabut adormir el partit i començar-lo a dominar a partit del minut 25. Salva Chamorro no ha pogut controlar la pilota a la sortida d’un córner en una ocasió força clara, i tot seguit Jordi López ha estat a punt de fer un gol olímpic… La pilota ha picat a la part superior del travesser. Altre cop Chamorro en una acció individual podria haver avançat un Llagostera crescut, abans que Moragón aturés en dos temps la rematada de Jhon al 41’.

Només s’havien jugat set minuts de la represa quan el lateral de l’Olímpic Pablo Revert ha vist la segona groga i ha hagut d’abandonar el terreny de joc. Amb molt temps encara per davant, el partit tant sols ha estat ja un monòleg blaugrana. El Llagostera ha tingut gairebé en tot moment la pilota davant un rival cada cop més endarrerarit i amb més problemes per treure l’esfèrica. Salva Chamorro ha estat a punt de fer el seu quart gol en els darrers quatre partits, però el porter Francis ho ha evitat i el marcador, doncs, no s’ha mogut tot i la intensitat del joc blaugrana, mereixedora de més sort. Un punt més a l’inici d’una semana ‘carregada’… i segons a la classificació!

OLÍMPIC 0 - LLAGOSTERA 0
Lliga · Jornada 10 · La Murta ·  600 espectadors.

Olímpic: Francis, Pablo Revert, Peris, Pepín Tortosa, Mendoza, Samuel, Vaquero (David García, 87’), Rifaterra, Jhon Edison, Marenyà (Kike Alcácer, 56’) i Belda (Cristian, 89’).

Llagostera: Moragón, Masó, Vallho, Lobato, Barón (Barnils, 13’), Tito, Fullana, Jordi López (Pitu, 68’), Salva Chamorro, Eloy Gila i Álex Cruz (Tarradellas, 46’).

Àrbitre: Lozano Reina (Comitè Murcià). Ha amonestat Pablo Revert -2- (52’) i Vaquero (Ontinyent) i Lobato i Tarradellas (Llagostera).

Gols: cap.