PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

En Josep Mir gaudirà veient el seu Llagostera colíder
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 20 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

Segur que des de dalt, molt a dalt, en Josep Mir (conegut com ‘el barber’) serà avui molt feliç veient com el Llagostera, el seu Llagostera, comparteix coliderat al grup tercer de Segona B després d’una treballadíssima victòria al Municipal davant un incòmode Ontinyent. L'equip, intractable a casa. El Municipal continua sent aquest any un fortí del qual encara no s’ha escapat cap punt! Tot i que el rival fos un equip de la part baixa de la classificació, els blaugrana –que per fi han guanyat amb la seva nova samarreta titular- no han pogut respirar fins el darrer instant dels cinc minuts d’afegit que Ripoll Solano ha donat al segon temps.

I això que el 2-0 del descans semblava un molt bon bagatge… Al contrari que altres vegades, els gironins han mostrat en els primers 45 minuts una gran efectivitat en atac. Poques arribades clares, però dos gols. En aquest període, i davant un rival optant pel joc llarg a bandes, el Llagostera no ha estat mai còmode i li ha faltat una mica més de possessió de pilota i de control del joc. Mentre l’arbitratge començava a provocar entre sorpresa i indignació a aficionats i jugadors locals -diferent interpretació a l’hora de mostrar targetes, dues mans dins l’àrea valenciana no considerades com a voluntàries…- el partit ha arrencat amb cert ritme però s’ha anat tornant lleig, amb molts contactes físics en les pilotes àeries i poca precisió. Faltava un cop de puny a la taula i ha arribat superada la mitja hora. Una sensacional passada de Vallho no l’ha pogut culminar Álex Cruz, però la pilota ha acabat a córner. En el llançament, l’1-0. Pitu, com sempre, la fica tancada al primer pal i allà Salva Chamorro posa el cap i envia la pilota a la xarxa. Un gol ja clàssic aquesta temporada que suposava el tercer consecutiu del davanter d’Oriola, ara màxim realitzador de l’equip.

Era el minut 35 i tres després Flor ha salvat el 2-0 en rebutjar un xut de Sellarès després d’una bona combinació en atac. ‘Sellagol’, però, s'ha cobrat la revenja a un minut del descans, amb un sensacional cop de cap a boca de canó després d’una magnífica centrada d’Álex Cruz per banda dreta. Era el gol 102 de l’equip a Segona B, el 100 amb la pilota dins la xarxa rival… Qui pensava que amb 2-0 tot estava dat i beneït ha trigat molt poc en veure que no era així. Un cop de cap de Martín en un córner (46’) ha estat l’avís, i encara que Salva Chamorro ha pogut fer el tercer –Flor li ha guanyat la partida-, qui ha vist porta ha estat l’Ontinyent. Verdú ha marcat a plaer en un contraatac on la defensa local no ha ajustat prou be la seves línies.

El partit estava viu, ben viu, i ho ha seguit estant fins el final, amb molta tensió i intercanvi de cops a les àrees. Moragón ha intervingut a rematada de Trujillo, mentre que Martín treia sota pals un xut de Sellarès que ja entrava. Nico no ha pogut culminar una bona acció individual (84’) per l’Ontinyent, mentre els locals han pogut sentenciar en accions de Chamorro, Tito i, ja en ple temps afegit, de Fullana. La victòria del Llagostera té encara més mèrit tenint en compte que ha jugat del minut 86’ al 95’ amb un home menys, en veure Cano la segona groga.

L’àrbitre, desconcertant en tot moment, ha considerat que el central perdia temps i l’ha enviat al vestidor. L’equip, però, ha sabut patir, lluitar fins l’extenuació –una jugada de Masó n’ha estat la mostra- i sumar tres punts més –ja van 18- que li permeten ser colíder. Segur que, allà dalt, en Josep Mir n’estarà orgullós… molt orgullós!

LLAGOSTERA 2 - ONTINYENT 1
Lliga · Jornada 9 · Municipal ·  250 espectadors.

Llagostera: Moragón, Masó, Vallho, Cano, Enric Pi, Jordi López, Álex Cruz (Eloy Gila, 78’), Pitu (Tito, 69’), Salva Chamorro (Fullana, 87’), Sellarès i Tarradellas.

Ontinyent: Flor, Fran, Ortega, F. Martín, Berna (Trujillo, 46’), Juanjo Pereira, Paco (Álex Pereira, 77’), Verdú, Óscar Martín (Gonzalbo, 77’), Alberto i Nico.

Àrbitre: Ripoll Solano (Comitè balear). Ha amonestat Masó, Jordi López, Sellarès, Tarradellas i Cano -2- (expulsat al 86’) (Llagostera) i Ortega (Ontinyent).

Gols: 1-0, Salva Chamorro (35’). 2-0, Sellarès (44’). 2-1, Verdú (53’).