PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Ferms a casa, estrena de Chamorro i final de la malastrugança
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 6 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

El primer gol oficial de Salva Chamorro amb la samarreta de la UE Llagostera ha servit per sumar tres punts més –ja sumen 15-, mantenir el Municipal com un autèntic fortí –quatre partits, quatre victòries- i trencar la malastrugança amb un Centre d'Esports L'Hospitalet al que mai no se havia guanyat. La primera part dels gironins, esplèndida, hauria d’haver servit per decidir completament el partit. Els tres primers minuts ja han estat un avís, amb dues clares opcions de Salva Chamorro. A la primera Craviotto ha fet una intervenció de gran mèrit i a la segona la pilota ha marxat fora.

La pressió local era fortíssima i L’Hospitalet, tancat a la seva àrea, es defensava a com podia. Una rematada de Masó –juntament amb Jordi López, dos dels jugadors més ´presents´avui- ha acabat en córner… abans que arribés el premi. Eloy s’endú una pilota al mig camp i la seva bona passada a l’espai l’aprofita Salva Chamorro per creuar molt bé davant la sortida de Craviotto. El punta llagosterenc, que havia tingut el gol a tocar nombroses vegades en aquests primers partits, per fi l’ha trobat!. Rere el gol, poques coses han canviat. El Llagostera tot i les baixes –Òscar, Lobato, Aimar, Pitu…- es trobava a gust, combinava amb rapidesa, verticalitat i encert i no deixava opció a un Hospi desbordat. Els visitants només han respirat 5 minuts en tota aquesta part inicial –en els quals Carreño ha rematat fora una passada de Provencio en una acció que semblaba no tenir perill (32’)- però la resta ha estat un festival gironí.

Masó ja havia rematat alt després d’una excel·lent acció d’Eloy Gila (23’) i en un parell d’accions d’estratègia ha faltat afinar la punteria. Amb un Llagostera crescut i un resultat massa ajustat pel joc vist, s’ha arribat al descans. El segon període ha tingut menys nivel. Al joc li ha mancat fluidesa al mig camp i lluidesa al davant, amb un Llagostera que a mida que avançava l’encontre acusava el fet d’haver jugat tres partits en una semana. Els locals, però, sempre han mantigut l’ordre i el treball, i fins i tot haurien pogut aconseguir el gol de la tranquil·litat amb dues accions consecutives superat el quart d’hora: centrada-xut de Masó sense rematador i mitja volta d’Eloy fora. El mateix Eloy i Fullana han creat molt perill, com Álex Cruz, que ha vist com Craviotto li robava una pilota dels peus.

Però L’Hospitalet, que està signant un mal inici de temporada, ho ha donat tot en el tram final. Els de Posse han tingut una única bona ocasió, això sí molt clara, al 74’: Moragón, sensacional, ha rebutjat un cop de cap a boca de canó de Carreño, després d’una cesió d’Akinsola. El partit s’ha acabat fent una mica llarg però els llagosterencs, a base de caràcter, han mantingut l’1-0 i han sumat tres punts que confirmen un inici de lliga brutal. Propera cita, al camp de l’Atlético Baleares –equip que també suma 15 punts-, el proper diumenge a les 12 del matí.

LLAGOSTERA 1 - L'HOSPITALET 0
Lliga · Jornada 7 · Municipal de Llagostera·  250 espectadors.

Llagostera: Moragón, Masó, Vallho, Cano, Enric Pi, Tito, Fullana (Álex Cruz, 71’), Jordi López (Barnils, 85’), Salva Chamorro, Eloy Gila (Sellarès, 78’) i Tarradellas.

L’Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Mousa, Moyano, Valentín, Pau (Pol, 81’), Haro, Manel, Carreño, Provencio (Akinsola, 65’) I Aridai (Pirulo, 46’).

Àrbitre: Leo Ollo (Comitè navarrès). Ha amonestat Fullana (Llagostera) i Craviotto, Hammouch, Pau, Pol, Haro i Provencio (L’Hospitalet).

Gol: 1-0, Salva Chamorro (17’).