Final d'infart... per seguir la festa!
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 8 de setembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques


Set punts de nou possibles tot i un calendari inicial molt difícil. Aquest Llagostera fa patxoca. Davant un dels favorits del grup, els gironins han seguit mostrant bones sensacions i ni tan sols un gol del rival en el minut els ha enfonsat. Eloy Gila s'ha inventat un gol al 91' i el Lleida Esportiu ha tornat a caure (2-1) al Municipal... El primer temps ha estat força atractiu, amb dos equips buscant la porteria rival i amb força fluidesa en el joc. El Llagostera ha arribat a dalt amb més precisió com ho demostra que en les seves ocasions, el porter Pau Torres ha estat decissiu.

Els xuts visitants, en canvi, han anat fora. Com la primera del matx, de Miramón (12'). Ha retallat bé Barón però ha xutat desviat. Pocs segons després, Pau Torres ha salvat els blaus rebutjant un gran cop de cap de Sellarès, com també ha aturat una bona rematada, massa centrada, de Chamorro (19'). Milla ha donat la resposa visitant -cop de cap alt-, però més clara ha estat l'opció de Pitu (26'), amb un xut rebutjat pel porter. En el tram final el Llagostera, intens i amb mobilitat, ha apretat de valent. En una estratègia el cop de cap de Chamorro ha marxat fora per poc i, en el 45', amb un Lleida acorralat, ha arribat l'1-0. Córner que treu Pitu molt tancat, rebutja el porter Pau Torres la pilota que entrava i Mata, sense voler, la introdueix al fons de la xarxa. Un gol just i psicològic.

La represa ha estat potser encara més intensa, encara que també més trabada, amb molts contactes i interrupcions. Hi havia menys ritme però els locals es mantenien ferms i segurs al darrera. En una nova estratègia Sellarès ha rematat fora per poc, mentre que el Lleida ha acabat donan un pas endavant. Mata ha rematar primer fora i després ha fet que Moragón tregués una ma providencial quan la pilota li passava pel damunt. I a dos minuts pel final ha aribat l'empat, quan Imaz ha engaltat dins l'àrea una gran canonada després d'una bona acció d'atac visitant. Moragón no ha pogut fer res.

Lluny d'enfonsar-se, el Llagostera ha seguit creient en les seves possibilitats i en el primer dels quatre -finalment cinc- minuts del temps afegit, Eloy Gila s'ha inventat un gol estratosfèric. Amb tota la intenció, des de fora l'àrea, ha engaltat amb molta potència i col·locació, enviant la pilota allà on el porter rival no hi podia arribar. Deliri a les graderies i a la gespa i patiment fins el final però tres punts d'or que confirmen el sensacional inici llagosterenc.

LLAGOSTERA 2 - LLEIDA 1
Lliga · Jornada 3 · Municipal de Llagostera · 350 espectadors.

Llagostera: Moragón, Aimar, Vallho, Lobato, Barón, Tito, Fullana (Eloy Gila, 74'), Pitu (Álex Cruz, 82'), Sellarès, Salva Chamorro (Jordi López, 61') i Tarradellas.

Lleida Esportiu: Pau Torres, Bosch (Aldalur, 67'), Barreda, Biel Medina, Mario, Monforte (Imaz, 78'), Miramón, Molo, Mata, Osado i Pere Milla (Dídac, 85').

Àrbitre: Cristian Adrián Lixandru (Aragonès). Ha amonestat a Salva Chamorro, Lobato, Fullana, Vallho, Aimar i Moragón (Llagostera) i a Pau Torres, Molo, Dídac, Pau Bosch i Monforte (Lleida Esportiu).

Gols: 1-0, Mata, pròpia porta (45'). 1-1, Imaz (88'). 2-1, Eloy Gila (91').

Fotos: Isaac Navarra