Decideix un golàs d'Enric Pi que és 'marca de la casa'
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 14 d'agost del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

Un impressionant obús d’Enric Pi al segon temps ha decidit a favor de la Unió Esportiva Llagostera l’amistós d’aquesta nit al camp d’un Lloret compacte i que s'ha mostrat difícil de superar. El defensa Lobato, darrer dels fitxatges de la plantilla blaugrana, ha tingut un bon debut amb els seus companys.

No ho ha tingut fàcil el conjunt llagosterenc per superar el conjunt local, ben posicionat, treballador i jugant a vegades al límit del reglament. Els homes d’Edu Urdiales han pressionat bé des de l’inici, confiant a més en la rapidesa per banda dreta de Mahillo. Després d’uns minuts inicials en els quals el més destacat ha estat el canvi del local Marc al minut 13 –ha suposat el seu adéu al futbol-, el Llagostera ha començat a elaborar milor i a crear perill, sobretot per banda esquerra.

Masó, molt actiu, ha protagonitzat una gran acció amb centrada tancada que no ha trobat rematador (17’), però la oportunitat més clara l’ha tingut Salva Chamorro, que en un cara a cara davant el porter local després d’assistència de Barnils, ha rematat fora per poc. En els darrers minuts del primer temps els locals han perdut gas i el Llagostera ha pogut avançar-se en una rematada de cap de Chamorro fora per poc i en una pilota que Pitu no ha pout desviar encertadament. A la represa, els llagosterencs han sortit amb 7 futbolistes nous, entre els quals Lobato. El central s’ha mostrat molt segur, contundent i amb ofici en el seu debut, però el protagonisme ha estat per un altre defensor que també ha sortit en aquest segon període.

I és que després d’una gran acció d’Eloy Gila que Sellarès no ha pugut culminar (50’), ha arribat el golàs, marca de la casa, d’Enric Pi. Pilota pel lateral que, després de combinar molt bé amb Aumatell, ha llençat un impressionant obús llunyà que s’ha colat sense que el porter local pogués fer res. A partir d’aquí el domini ja ha estat gairebé total d’un Llagostera que s’ha mostrat massa cansat -hi havia hagut entrenament matinal- i li ha mancat espurna i precisió en els metres finals per poder ampliar l’avantatge. Per la seva banda, un xut de Cucho alt (83’) ha estat l’única oportunitat clara del Lloret en tot el partit. Propera cita, dissabte (18:30 hores) al camp del Sant Celoni, en els actes de celebració del Centenari del club del Montseny.

LLORET 0 - LLAGOSTERA 1
Municipal de Lloret · 250 espectadors.

Lloret: Giani, Sergi, Dani, Solé, Lobo, Pol, Mahilllo, Cuenca, Peke, Marc i Brian. També han jugat Xavi Amori, Isma (ps), Vadillo, Poderoso, Ivi, Tarradas, Cucho, Agi, Bertran, Cristian Cuerva, Dani Cuerva i Chamizo.

Llagostera: Moragón, Aimar, Vallho, Òscar Àlvarez, Masó, Barnils, Pitu, Fullana, Salva Chamorro, Nuha i Eloy Gila. També han jugat Barón, Enric Pi, Cano, Lobato, Sellarès, Aumatell, Anas i Fede.

Àrbitre: Roig Antoja. Ha amonestat Anas, del Llagostera.

Gol: 0-1, Enric Pi (62’).





Fotos: Pedro Hormigo ( portal7.es )