Som de Segona!
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 2 de juny del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Filial - Notícies

El Llagostera B no ha fallat aquesta tarda en el darrer partit de la temporada al grup 16 de Tercera Catalana, i amb el resultat final de 3-2 davant el Vilartagues ha aconseguit la segona plaça final i el bitllet directe a Segona Catalana. Un altre èxit futbolístic dins la millor temporada de la història del club!

Tot i que el conjunt de Sant Feliu de Guíxols no es jugava res, mai no ho ha posat fàcil a un Llagostera B que amb un punt en tenia prou per assegurar-se l’ascens. Davant més de 150 espectadors, els locals han començat molt forts, dominant totalment i disposant de diverses ocasions, però el primer gol s’ha fet esperar. L’ha fet el pitxitxi de l’equip, David Costa, en transformar un penal al minut 39. A l’afegit del primer temps, Jordi Aumatell ha ampliat l’avantatge, i amb 2-0 s’ha arribat al descans.

A la represa els homes que dirigeixen Jordi Juanola i Albert Perxachs ha continuat amb el pes del joc, però els visitants no s’han arronsat i han escurçat distàncies al minut 73, dos abans que Àlex Moreno, en una gran acció personal, marqués el 3-1. El segon gol visitant, a cinc de la conclusió, ha estat ja una anècdota i al final del partit s’ha desfermat l’eufòria, amb samarretes commemoratives, cava i els tècnics passant per la dutxa, com correspon a aquest tipus de celebracions.

Un sopar de tota la plantilla ha posat punt i final a un dia històric, on el Llagostera B ha aconseguit pujar per segona vegada en només tres anys i competirà la temporada vinent a Segona Catalana, una categoria equivalent a la Primera Territorial d’abans… on el primer equip del club hi havia estat molt pocs cops! L’onze inicial que passarà a la història per aconseguir aquest brillant ascens ha estat el format per Nico Ratti, Pol, Oriol, Martí, Rabassedas, Guille, Masó, Aumatell, Pato, Àlex Moreno i David Costa. Al segon temps també han jugat Adrià Muñoz, Felipe, Xavi Pérez, Ivan i Vidal.