Més de 3.000 seguidors a Twitter
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 14 de maig del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

El nostre club és cada vegada més present a la xarxa social Twitter. Tot just superat l'any i mig de vida, el compte oficial de l'entitat, @uellagostera, ha aconseguit passar ja dels 3.000 seguidors, una xifra altíssima per una entitat que treballa representant una petita població de poc més de 8.000 habitants.

El Twitter oficial del Llagostera és seguit per 3.034 followers a tancament d'aquest article. Des del seu naixement el 20 de novembre del 2011, l'augment de seguidors ha estat constant, amb pics molt importants com la gran segona volta de la temporada passada, la gesta a la present edició de la Copa del Rei o la confecció de la #llagostelada a la semifinal de la Copa Catalunya, fa un mes.

A diari el club augmenta el número de seguidors i ara per ara ocuparia lloc privilegiat en una virtual classificació de seguidors de clubs de futbol català. Fins i tots conjunts de Segona B que representen grans ciutats del país estan molt per darrere dels del Gironès quant a seguidors en aquesta xarxa social. El compte oficial és seguit per altres clubs, jugadors, mitjans de comunicació, socis, simpatitzants, seguidors del futbol en general... de diversos països europeus i fins i tot d'America i Àsia.

Gent a qui l'interessa el club per la seva projecció esportiva o pel seu tarannà català, i que vol seguir al detall i al moment la informació del mateix. Durant aquest any i mig @uellagostera ha destacat per les seves iniciatives, premiant al seus seguidors amb regals directes, altres mitjantçant concursos, promocions... El departament de comunicació del club segueix treballant no només per donar la millor informació sinó per fidelitzar els seus followers. Cara a la temporada vinent ja preparem noves iniciatives que esperem us agradin... Moltes gràcies a tots pel vostre fidel seguiment!