PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Sense fortuna ni encert
Escrit per Carles Garcia diumenge, 21 d'abril del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

No ha pogut ser. El Llagostera no ha pogut superar el Badalona en un partit que, de guanyar-lo, hauria assegurat virtualment la permanència de l'equip gironí. Els homes d'Albert Càmera han estat superiors en la major part del partit i no han perdonat davant el conjunt blaugrana, que no ha estat ni afortunat ni encertat.

El Llagostera ha saltat al terreny de joc sense complexes jugant de tu a tu al Badalona al Camp del Centenari, on ha gaudit de la primera acció de perill del partit. Òscar Álvarez ha aconseguit rematar de cap una centrada de Sellarès a pilota aturada que ha acabat marxant per damunt de la porteria. Aquesta acció, però, ha estat un miratge del que podria haver estat l'encontre. Amb les forces igualades i molt futbol directe, ni uns ni altres aconseguien dominar el partit amb claredat, però una acció desafortunada al minut 11 ha canviat el signe del partit. Marcelo ha servit una falta des de camp propi que s'ha convertit en una bola per ningú i, malauradament, Moragón no ha aconseguit controlar bé una pilota que semblava fàcil i l'esfèric s'ha acabat colant al fons de la porteria.

Amb l'1-0 els de Lluís Carrillo han intentar sortir a per l'empat, però això ha generat uns espais que el conjunt escapulat ha sabut aprofitar per crear constantment accions de perill. Al minut 22, Artabe ha aconseguit caçar una pilota a la frontal de l'àrea però la defensa rival ha desviat el seu xut. Amb un Badalona totalment abocat en atac, la defensa llagosterenca ha hagut de fer-se notar i en dues accions Baron ha tallat la passada de la mort, que podria haver enfonsat abans d'hora al conjunt blaugrana. Al minut 41, Sellarès s'ha desfet d'un defensor rival i s'ha plantat davant de la porteria de Marcos, però el seu remat ha marxat per damunt de la porteria.

A la segona meitat, el ritme de joc s'ha ralentitzat i el Badalona ha dominat el 'tempo'. El Llagostera ha intentat trobar la porteria escapulada però no ha aconseguit crear prou perill a la part del davant. Amb el partit sense gaire ocasions el conjunt local ha trobat el camí de la sentència al minut 65. Manolo Bueno ha rebut una pilota a l'espai i, quan es disposava a encarar Moragón, Canal l'ha fet caure dins l'àrea. El colegiat ha assenyalat la pena màxima i Abraham no ha perdonat des dels onze metres. Amb el partit pràcticament sentenciat, els d'Albert Càmara podrien haver eixamplat distància al marcador, però Robert no ha aprofitat una passada de Grasa, que l'ha deixat sol davant la porteria.

El Llagostera, que ha acabat jugant amb més cor que cap, ha tingut les primeres ocasions del segon temps en el darrer quart d'hora. Al minut 75, Tarradellas ha enviat una centrada a l'interior de l'àrea que ha obligat Marcos a desviar la pilota lluny dels seus dominis. Una acció que s'ha repetit fins a dues vegades més en un partit que, al final, no ha tingut més història gràcies a la feina defensiva del conjunt badaloní.

BADALONA 2 - LLAGOSTERA 0

Camp del Centenari · 400 espectadors

Badalona: Marcos, Gallardo, Marcelo, Ferron, Robert, Manolo Bueno (Grasa, 69'), Joaquín, Abraham (Juanma, 81'), Borja (Xavi Muñoz, 49'), Bermudo, Javi Moreno.

Llagostera: Moragón, Baron, Canal, Òscar Álvarez, Enric Pi, Jordi Masó, Artabe, Joaqui (Nico, 66'), Àlex Moreno (Tarradellas, 45'), Sellarès i Eloy Gila (Aumatell, 82').

Àrbitre: Pérez Peraza (Canàries).

Targetes: Grogues als locals Ferron, Manolo Bueno i Borja i als visitants Canal, Barón i Sellarès.

Gols: 1-0, Marcelona (11'). 2-0, Abraham (65').