PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Fallant penals tot és més difícil
Escrit per Redacció dissabte, 16 de març del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

Plantar cara durant tot el partit a un equip gairebé de la Liga Adelante no ha estat consol per un Llagostera al qual, altra vegada, han condemnat jugades aïllades en atac i en defensa. La principal, un penal fallat per Joaqui amb empat a zero al marcador. Segueix la ratxa amb els llançaments des dels 11 metres.

Els primers minuts han estat de clar domini dels locals davant un Llagostera molt ben plantat al darrerre i que, amb dues línies de 4 homes, no ha deixat gairebé espais al rival. L’Alcoyano, això sí, ha demostrat el seu gran nivell en accions puntuals, com una gran jugada individual de Cases, que ha acabat rematant al pal (8’). A partir del minut 20, els alacantins han perdut una mica de gas, i després d’una rematada de Pitu (20’) que ha aturat Unai ha arribat una de les accions clau del matx. L’àrbitre assistent veu penal en una acció de Soldevilla sobre Joaqui. El mateix ‘Negro’ és l’encarregat de xutar la pena màxima… però envia la pilota fora.

El cop, dur per un equip enemistat aquesta temporada amb aquests llançaments, ha estat encara més fort quan, a quatre pel descans i tot i que els locals tampoc creaven accions clares de perill, ha arribat l’1-0. Cetrada de Javi Selvas i David Torres, lliure de marca al punt de penal, fa l’1-0. Abans del descans, Sellarès no ha pogut rematar bé dins l’àrea una bona arribada dels gironins. La segona part no ha tingut res a veure. El Llagostera, decidit, ha donat un pas endavant i ha arribat a tancar al seu camp un equip que, com la seva afició, cada cop estava més nerviós. Els córners i les faltes prop l’àrea alacantina han començat a ser freqüents, fins que al minut 57 el porter Unai, en una gran intervenció, ha impedit que una rematada dura i seca de Sellarès dins l’àrea suposés l’1-1.

El Llagostera, fresc amb els canvis, tenia molt més la pilota i millor joc d'equip que un Alcoyano que buscava decidir amb la qualitat individual de jugadors com el sempre perillós David Torres. Així s’ha arribat al 76’ quan, a la sortida d’un córner i després de diversos rebots, César Remón ha posat el peu per marcar el 2-0. Encara que el Llagostera mai no s’ha rendit -Tarradellas i Artabe han estat a punt de marcar- el marcador ja no s’ha mogut i l’Alcoyano, més encertat en jugades puntuals, ha acabat sumant els tres punts.