Planagumà entrega la seva samarreta
Escrit per Àngel Garreta dijous, 31 de gener del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

El partit del passat cap de setmana davant l'AE Prat va ser molt especial per a dos seguidors del futbol català, que van rebre el premi d'una samarreta signada per dos futbolistes de renom: el blaugrana Dani Planagumà i el potablava Toni Texeira. L'acte va tenir lloc al final del partit a la sala de premsa.

El portal tercera.cat, dirigit pel periodista Roger Sánchez, va idear fa un temps un concurs social i virtual, mitjançant la xarxa Twitter, per regalar una samarreta signada al guanyador. Els concursos, anomenats 'Lliga Texeira' i 'Lliga Planagumà' volien honorar els dos millors jugadors del curs passat en aquesta categoria. Amb el retrobament dels dos actuals equips d'aquests futbolistes (Llagostera i Prat), el cercle es va tancar amb l'entrega de les samarretes signades.

El lloc web dels amants de la Tercera Divisió ja ha anunciat noves lligues fins a final de temporada. Per a més detalls sobre aquestes lligues i la seva inspiració podeu consultar aquest article que vam publicar fa uns dies.


Jugadors i premiats fent tertúlia amb l'organitzador, Roger Sánchez, abans de l'entrega


Planagumà i Texeira amb els guanyadors dels dos concursos