PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Cop d'efecte a La Constitución
Escrit per Redacció diumenge, 20 de gener del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

En una gran segona part, el Llagostera ha dictat sentència avui a Yecla i ha aconseguit tres punts importantíssims que l'allunyen força de les darreres posicions de la classificació. Dos gols de Sellarès i un d'Artabe, en un marge de nomès quinze minuts, han propiciat un triomf realment sensacional.

El Yeclano, sabedor de tot el que es jugava, ha sortit a per totes des d'un inici, però la defensa llagosterenca, en tot moment molt ferma, ha controlat sempre la situació. La única ocasió clara de la qual han disposat els murcians -que en aquest temps jugàven a favor de vent- ha arribat al minut 23, quan una passada en profunditat de Cristian ha deixat sol a Román davant Moragón. La rematada del davanter local s'ha topat amb el pal.

El Llagostera ha donat un pas endavant a partit d'aquell moment, i tres minuts després Nico ha xutat fora. Però la millor ocasió dels gironins ha arribat a només quatre minuts pel descans. En una excel·lent contra, Pere Tarradellas s'ha quedat sol davant Alberto, però no l'ha pogut superar. La seva rematada ha topat amb una magnífica intervenció del porter del Yeclano. Abans del descans, Òscar Àlvarez ha estat molt oportú en una acció perillosa dels locals despres de que Moragón desviés la pilota en primera instància. Al segon temps, el Llagostera ha passat per sobre del seu rival.

A mesura que avançaven els minuts, el domini dels d'Oriol Alsina era més i més aclaparador davant un conjunt murcià molt inferior, i les accions de perill eren cada cop més clares gràcies a les diabòliques contres. La sortida al camp d'Àlex Moreno en busca encara de més profundidtat ha estat decisiva. Una jugada de l'hàbil extrem ha permès Sellarès, a boca de canó, fer el 0-1 i obrir el camí de la victòria. Només sis minuts després Artabe, en llançar magistralment una falta directa, ha fet el segon i, en ple festival llagosterenc ha arribat el tercer. L'ha fet altre cop Sellarès, ara en rematar molt bé de cap un llançament de córner amb estratègia perfecta.

El marcador encara s'ha quedat curt, tot i que el 0-3 iguala la més amplia victòria a fora de l'equip des que juga a Segona B (mateix resultat a Maó la temporada passada). En resum, gran triomf d'un Llagostera que ara és tretzè a la classificació i deixa ja a set punts les places de descens i a sis la de promoció. Dissabte davant del Prat, l'equip haurà de retrobar el camí del triomf al Municipal.