Reconeixement als 'followers'
Escrit per Àngel Garreta dilluns, 14 de gener del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

La UE Llagostera va decidir regalar una entrada als seus fidels seguidors de la xarxa social Twitter per presenciar al Municipal el partit de lliga contra el segon classificat, el Levante B. Un total de 35 'followers' van assistir al partit disputat dissabte. Dos d'ells, a més, van guanyar una bufanda oficial del club.

No es va poder completar la festa amb una victòria, però uns quants seguidors de Twitter del club van poder gaudir d'una iniciativa sense precedents al futbol català i entrar de franc a veure un partit amb cartell de Segona B. Durant tota la setmana prèvia al duel, les peticions per accedir al recinte van anar arribant al correu de premsa del club i els 'followers' van rebre, tots i cadascún, confirmació per assistència a l'encontre fins a la finalització del termini, la mitjanit abans del partit contra un dels ferms aspirants al play-off.

Superat el formalisme d'assistència, dos seguidors van rebre, a més, una bufanda de regal per l'originalitat del motiu del seu seguiment a Twitter. Ricard Huélamo, seguidor i soci del CE Europa, va quedar captivat pel club en el seu pas per Tercera Divisió i posterior ascens a Segona B. Per la seva banda, Àlex Pareta va jugar temps enrere a les categories inferiors del club i segueix també l'entitat pel seu marcat caràcter catalanista. El club i el seu departament de premsa seguiran treballant per impulsar noves iniciatives socials i virtuals.


Els dos guanyadors de la bufanda (@Cooper_Morris i @Riki_hz96) amb la presidenta del club