UE Llagostera

PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Un partit per la història: jugueu, disfruteu i si és possible remunteu!
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 27 de novembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei

És molt difícil clasificar-se, fins i tot poc probable, però no impossible. Al món del futbol s'han vist coses més impressionants. El Llagostera juga demà a València amb dos gols en contra del duel d'anada (0-2) i contra un equip que ja és a vuitens de final de la Champions League. Però... i si #aquestanylafaremgrossa?

Oriol Alsina ha desplaçat a tots els jugadors -fins i tot l'únic futbolista que és baixa segura, el lesionat Planagumà- per tal que "s'empapin de l'ambient d'un escenari tan impactant", i assegura que "demà d'inici sortiran 9 o 10 jugadors que diumenge passat no van jugar a Tarragona, perquè necessito futbolistes frescos. Estem parlant d'un camp de gespa natural, de grans dimensions -dues situacions a les que no estem gens acostumats- i vull futbolistes que estiguin al màxim des del primer minut".

El Valencia CF ha convocat a tots els seus homes forts -començant pel seu davanter estrella, Roberto Soldado- "però això ja ens agrada", comenta el tècnic llagosterenc "ja que venim a jugar contra un gran equip, que sigui per enfrontar-nos als millors", apunta. Alsina creu que l'eliminatòria està "difícil, és cert, però no impossible, això segur. I sobretot volem que l'equip mostri una bona imatge. Nosaltres intentarem aturar el seu nivell amb les nostres armes".

"Som conscients que ens enfrontarem a un equip professional, de nivell mundial, però també que serà un dia històric pel club, per la població i gairebé diria que pel futbol català. Hem de donar la cara també per aquest centenar lllarg d'aficionats que ens han acompanyat i que s'ho mereixen tot". Es calcula que unes 20.000 persones estaran presents demà a l'estadi de Mestalla, on el Llagostera s'estrenarà. No serà, però, la primera vegada que jugarà contra un equip del Valencia CF. En els tres duels anteriors contra el filial txe, els blaugranes sempre han guanyat per dos gols de diferència... demà també?

 


Foto de família a la Ciutat Esportiva de Paterna durant l'entrenament


Fotògrafs de la premsa local valenciana seguint l'escalfament de l'equip...


... mentre Oriol Alsina era entrevistat per Lluís Cervelló, de TV3


Bon rotllo total durant l'entrenament. Xevi Coll, Pitu i Tarradellas somriuen mentre escalfen


Alsina, de fons, observa atent les evolucions dels seus jugadors


Acabat l'entrenament, aplaudiment dels jugadors als aficionats presents a Paterna

Fotos: Àngel Garreta (remimages.com), enviat especial a València

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук