UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Més d'un centenar de socis i aficionats del Llagostera a Mestalla
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 26 de novembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei

Els jugadors de la Unió Esportiva Llagostera estaran recolzats dimecres a Mestalla per aproximadament un centenar d'aficionats, que no han volgut perdre's l'oportunitat de veure jugar en directe l'equip blaugrana en un camp de màxim nivell estatal i europeu. Viatjaran amb autocar i, alguns, en cotxes particulars.

La Directiva que presideix Isabel Tarragó va decidir posar ben fàcil el desplaçament fins la capital del Túria a tots els socis i simpatitzants del club gironí. En autocar, hi havia dues opcions de viatge, de dos dies -125 euros- i d'un -75 euros-. Gairebé 40 persones marxaran demà dimarts (09:15 hores) des de Llagostera en el bus que farà el recorregut fins a Paterna al mateix temps i en paral·lel que l'oficial, el que portarà jugadors, tècnics, premsa oficial i directius. Uns i altres compartiran el mateix hotel.

Per la seva banda, seran prop de 25 els que han decidit sortir el mateix dimecres (10 del matí) en un altre bus. Tots dos tornaran cap a Llagostera en acabar el partit. A més, prop de 50 aficionats viatjaran en el seu propi vehicle fins a Mestalla. En total, doncs, més de 100 persones, a les quals podrien sumar-se uns seguidors molt especials. Alguns membres del grup 'Dracs Castelló' -els nostres seguidors número 1.000 al Twitter- ens han anunciat que faran tot el possible per ser dimecres a les graderies animant l'equip d'Oriol Alsina.

A nivell de mitjans no hi faltaran ràdios -Catalunya Ràdio, La Xarxa i Llagostera Ràdio oferiran informació en directe-, premsa escrita -dos redactors d'El 9 Esportiu- i Televisió -un equip de TV3 es desplaça demà mateix per informar al detall de tot el que succeeixi abans, durant i després del partit-. D'altra banda, recordeu que els canals oficials del club -  uellagostera.com i @uellagostera - faran, des de demà mateix, un ampli seguiment d'aquest duel que de ben segur serà altra vegada inoblidable. La web blaugrana serà l'únic mitjà que desplaçarà des de Catalunya fotògraf propi de l'esdeveniment.

Coincidint amb el partit d'anada, la nostra pàgina web va superar el seu rècord de visites, mentre que el Twitter augmentava espectacularment en poques hores el seu número de seguidors. D'altra banda, el Valencia CF ha posat preus populars per presenciar aquest partit de tornada del setzens de final de la Copa del Rei. El partit entra en l'abonament anual, i els que no siguin socis del club hauran de pagar entre 3 i 10 euros si volen presenciar l'enfrontament entre els homes de Mauricio Pellegrino i els d'Oriol Alsina.