Un any de Twitter en plena forma
Escrit per Jordi Gastó divendres, 9 de novembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

El club celebrarà demà, 10 de novembre, l'aniversari del 'fill' més petit de la Unió Esportiva Llagostera, el Twitter oficial del club, i ho farà en plena forma. 2.240 seguidors confirmen actualment que el nostre club és un dels més seguits del panorama futbolístic català en el món virtual. Moltes gràcies a tots els followers!

El dia 10 de novembre del 2011, @uellagostera va fer la primera piulada a Twitter, la xarxa social amb més projecció. Mesos abans, aprofitant l'històric ascens a Segona B, el club havia decidit fer una aposta ferma per l'àmbit de la premsa i la comunicació. Primer amb la renovació total de la seva plana web i després amb l'entrada a Twitter. L'èxit ha estat aclaparador en tots dos apartats. Centenars de visites diàries a uellagostera.com i, en el moment d'escriure aquest article, 2.240 seguidors en l'entorn dels missatges de 140 caracters.

Són cada cop més els que volen estar al dia de tot el que envolta una de les entitats més peculiars -i, perquè no dir-ho, simpàtiques- del nostre futbol. I la manera més àgil i ràpida és Twitter. Tenim seguidors d'arreu -de Llagostera fins a l'Argentina, passant per les comarques gironines, Catalunya, l'estat espanyol, Bèlgica o Itàlia-, de totes les edats -de nens a jubilats- i de tota condició -socis, simpatitzants, jugadors i clubs rivals o d'altres categories, molts mitjans de comunicació...- L'augment ha estat progressiu. Suau a l'inici, excel·lent a mida que avançava la passada temporada i espectacular els darrers mesos, coincidint amb els éxits a la Copa del Rei i, sobretot, amb el partit al camp de l'AE Prat i el posterior sorteig de la quarta eliminatòria, culminat amb l'encontre a casa contra el Valencia CF.

A mitjants de març vam arribar als 500 followers; a finals de juny, la xifra rodona de 1.000; el 15 de setembre, en teníem 1.500 i el 27 d'octubre, 2.000. Ara anem camí dels 2.500... El dia a dia però sobretot la narració al detall dels partits del primer equip -que fem de manera ininterrompuda, a casa i a fora, siguin oficials i amistosos, des de la nostra estrena al Camp d'Esports de Lleida fa un any- han enganxat i molt a tots els que simpatitzen amb el nostre club. D'altra banda, l'entitat sempre ha volgut 'mimar' molt als seguidors, i ho ha fet amb premis. @DracsCastelló va tenir l'honor de ser el nostre follower número 1.000, i vic@lknt (@vicarlekinat) la sort de ser l'escollit en un sorteig entre els primers 1.500. En tots dos casos, van disposar d'entrades per a un partit al Municipal, tracte especial VIP i regal de marxandatge oficial.

L'entitat, i especialment el seu departament de premsa, vol donar les gràcies a tots els seus seguidors i els anuncia una sorpresa molt especial per quan arribem als 2.500 followers, una xifra que ens consolidarà encara més com un dels clubs de futbol català més seguits en aquesta xarxa, per davant d'altres històrics o que tenen la seva seu a ciutats molt més poblades que la nostra. Un cop més, moltíssimes gràcies a tots i que seguiu gaudint de @uellagostera !!!