Tenim guanyador del sorteig Twitter
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 19 de setembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

El 'follower' vic@lknt (@vicarlekinat) és l'afortunat guanyador del sorteig entre els nostres 1.527 seguidors de Twitter. Per ell són, doncs, dues entrades pel partit del Llagostera que vulgui escollir (lliga regular, temporada 2012-2013) i productes de marxandatge del club... Enhorabona al guanyador!

El departament de comunicació del club va decidir la setmana passada premiar un dels seus seguidors de la popular xarxa social aprofitant que @uellagostera havia arribat als 1.500 seguidors just 10 mesos després que l'entitat obrís el seu compte en aquest entorn multimèdia. En vic@lknt, un dels nostres 'followers' més fidels, ha estat l'agraciat per l'atzar, per la qual cosa disposa des d'aquesta setmana de dues localitats pel partit de lliga que desitgi. En la seva visita al Municipal rebrà tractament 'VIP' i també se li farà entrega, com a record de la seva visita, de marxandatge del club.

Preguem a vic@lknt que es posi en contacte amb el departament de comunicació del club ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) per poder rebre més informació detallada. Recordem que la Unió Esportiva Llagostera ja va premiar a finals de juny el seu seguidor número 1.000 (@dracscastello), grup d'aficionats que, tot i viure força lluny del Gironès, han assegurat la seva presència durant la temporada per donar el seu suport a l'equip en algun partit. El club prepara més accions especials entre els seus seguidors aprofitant el primer aniversari del nostre Twittter (10 de novembre del 2012). El club té present que, en els temps actuals, cal premiar la fidelitat no només física sinó també la virtual.