Sellarès s'estrena com golejador i el Llagostera passa a tercera ronda
Escrit per Jordi Gastó dijous, 13 de setembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei

Per segona temporada consecutiva, la Unió Esportiva Llagostera serà l'únic representant de les comarques gironines a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei. Un golàs de Marc Sellarès -el seu primer oficial amb la samarreta llagosterenca- va resultar determinant per la classificació del conjunt blaugrana.

El partit va estar marcat per la pluja que va caure abans i durant el partit, tot i que, com sempre, l'excel·lent drenatge de la gespa no va impedir els dos equips jugar a futbol. Davant un equip que, tot i ser de Tercera Divisió, es va mostrar molt compacte i ferm en defensa, el Llagostera va ser el clar dominador d'un encontre que hauria pogut resoldre amb certa claredat. Una acció per banda que no va poder culminar al segon pal Sellarès, un xut desviat de Granell i una rematada al travesser -però en fora de joc- de Nico van ser l'avantsala del golàs que va decidir el partit. Magnífica centrada per banda dreta de Granell i cop de cap inepel·lable i espectacular de Marc Sellarès al fons de la xarxa. Era el primer gol de l'igualadí en partit oficial des que vesteix la samarreta del Llagostera.

Els mateixos dos protagonistes va tenir la primera jugada del segon temps, però el cop de cap del davanter centre local, aquesta vegada, va sortir fora per centímetres... L'Ejea no es donava per vençut, però Moragón només havia d'aturar pilotes sense massa intenció, mentre que el Llagostera, tot i no aconseguir una gran continuitat en el seu joc, tenia clares oportunitats d'ampliar l'avantatge. Nico no va arribar per poc a una passada de Serramitja (53') i després va rematar de cap fora (65') una centrada de Granell. Planagumà (73') va empalmar massa alt i el porter visitant Pedro Mayo va treure una ma prodigiosa (76') en una rosca impressionant de Granell.

Als darrers minuts l'Ejea, un equip rocós, compacte i dificil de jugar, es va jugar el tot pel tot i al minut final va disposar de l'única ocasió, però Moragón va volar per refusar una pilota que ja entrava en un xut de falta de Gallego (89'). Al final, tot i la voluntat aragonesa, els d'Oriol Alsina van aguantar bé i ja són doncs, altra vegada, a una sola victòria d'enfrontar-se a un equip 'europeu' a la quarta eliminatòria.

 

LLAGOSTERA 1 - EJEA 0

Municipal  · 300 espectadors

Llagostera: Moragón, Aimar, Canal, Segarra, Javi González, Masó, Granell, Artabe, Sellarès, Nico (Planagumà, 71') i Serramitja (Alex Moreno, 69').

Ejea: Pedro Mayo, Edu, Monti, Rupérez, Recio ( Mateo, 83'), Osanz, Matute, Miki Lampre (Edu Chino, 78'), Gallego, Peña i Mainz (Rosendo, 66').

Àrbitre: Barberà Fuentes (Valencià).

Targetes: Grogues a Nico (Llagostera) i a Osanz, Peña i Mateo (Ejea).

Gol: 1-0, Sellarès (31').

Fotos: Àngel Garreta (remimages.com)