Més de 500 seguidors a Twitter!
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 13 de març del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies

A la Unió Esportiva Llagostera estem d'enhorabona. I no només pel sensacional moment esportiu del nostre primer equip. També per l'empenta que ha agafat el club a tots els nivells, incloses les xarxes socials. Ahir el club va arribar a la màgica xifra de 500 seguidors al nostre Twitter, @uellagostera.

Des del departament de comunicació del club, moltes gràcies a tots per haver-ho fet possible! Aprofitant l'històric ascens a Segona B a finals del passat més de maig, i sabedor de la importància de mil·litar a la tercera categoria del futbol estatal, el club va decidir fer una ferma aposta en comunicació i imatge, fent especial antenció a les noves tecnologies. El primer pas va ser la completa renovació de la pàgina web del club, uellagostera.com, que va canviar d'imatge, de continguts i va donar el tret de sortida al que ja és el lema corporatiu de la UE Llagostera, 'fent història al teu costat', que simbolitza la relació sense fisures que hi ha d'haver entre una entitat que en set anys ha fet pujar cinc categories el seu primer equip i una població petita, de poc menys de 8.000 habitants, per a la qual el futbol s'ha convertit en el seu punt de referència i d'orgull.

Les visites a la pàgina web, que s'actualitza a diari, s'han multiplicat de manera espectacular en aquestas darreres setmanes, en especial des de l'entrada de l'equip en zona de promoció a la Liga Adelante, fet impensable després d'un dificultós inici de temporada. Quant al Twitter del club, @uellagostera, s'ha convertit en molts pocs mesos en la gran referència de l'actualitat del club. El número de seguidors també ha anat pujant en paral·lel a la trajectòria del conjunt d'Oriol Alsina, fins a arribar a aquests 500 seguidors que poden saber,  a l'instant, tot el que passa al club. Al tancament d'aquest article, els "followers" llagosterencs sumen 507 persones.

El 'minut a minut' dels partits, tant els que es juguen al Municipal com a fora, és sens dubte el moment més esperat pels seguidors i també per molt mitjans de comunicació catalans i de tot l'estat, que poden saber en temps real tot el que està passant sobre el terreny de joc. Des del depertament de premsa i comunicació del club només ens queda donar les gràcies a tots pel recolzament a la UE Llagostera, que per mèrits propis en l'aspecte esportiu i per una filosofia de club diferent a la de molts, ha aconseguit fer-se un lloc al cor de moltíssims aficionats del futbol català i fins i tot estatal. Seguirem treballant per oferir, en un futur no massa llunyà, novetats en l'aspecte de comunicació i imatge. Perquè no oblideu que, com diu el nostre lema, volem seguir fent història al vostre costat!