UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Jorge García, incorporació de luxe a la defensa
Escrit per Albert Bermúdez dijous, 14 d'agost del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

La Unió Esportiva Llagostera ha tancat el fitxatge del central Jorge García Torre (Gijón, 13 de gener de 1984), que aquesta darrera temporada militava al Lugo. Ha crescut a les files del Sporting de Gijón, equip amb el qual va aconseguir l'ascens a Primera Divisió l'any 2008.

Ha jugat una temporada al Gimnàstic, i després de dues temporades al Múrcia i un darrer any al Lugo, avui mateix ha signat amb la UE Llagostera. Jorge García ha estat un jugador clau a tots els equips en què ha jugat, dels quals més de 1000 minuts han estat a Primera Divisió. Destaca per la seva excel·lent regularitat, és imponent en el joc aeri i complet com a central.

 

Benvingut, Jorge!


Jorge García, incorporación de lujo para la defensa

La Unió Esportiva Llagostera ha cerrado el fichaje del central Jorge García Torre (Gijón, 13 de enero de 1984), que la última temporada militó en el Lugo. Creció en las filas del Sporting de Gijón, equipo con el que logró el ascenso a Primera en 2008. Ha pasado una temporada por el Gimnàstic de Tarragona y, tras dos temporadas en Múrcia y una en Lugo, hoy mismo ha firmado por la UE Llagostera.

Jorge García ha sido siempre un jugador clave en todos los equipos por los que ha pasado, de los cuales más de 1000 minutos fueron en Primera División. Destaca por su excelente regularidad, es imperioso en el juego aéreo y muy completo como central.

Bienvenido, Jorge!

Darrera actualització de dijous, 14 d'agost del 2014