Quatre minuts fatídics... però el somni segueix a l'abast!
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 15 de juny del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

Podia haver sigut millor, però tampoc no és un nefast resultat. El Llagostera ha fet un molt bon partit a Tarragona, on s’ha avançat en el marcador. Dos gols en quatre minuts han capgirat les coses, però els gironins, tot i acabar amb 10 futbolistes, han donat sempre la cara. Dissabte, la resolució final per l'ascens. No s’ha omplert el Nou Estadi, però sí que ha ofert una bona imatge, amb color i calor a les graderies, on més d’un centenar d’aficionats llagosterencs s’han fet sentir en tot moment. El primer temps ha estat molt equilibrat, bastant tàctic i amb poques ocasions.

El Nàstic tampoc no ha sortit amb massa empenta, tot i que Moragón (7’) ha hagut d’intervenir amb gran encert per evitar un gol olímpic de David Sánchez. Només tres minuts més tard, jugada per la polèmica. L’assistent creu que la pilota centrada per Eloy Gila i rematada al fons de la porteria per Tarradellas ja havia traspassat la ratlla de fons i anul·la el gol… El Llagostera ha treballat molt bé tant al centre del camp com en defensa, deixant pocs espais al conjunt local, que sobretot ha creat perill a pilota aturada. L’intercanvi de cops ha estat, això sí, bastant tímid. Pel costat llagosterenc, una mitja volta d’Eloy Gila i pel dels granes una pentinada de Pablo Marí. En totes dues accions, els porters han estat segurs.

Abans del descans una bona acció de Fullana per banda dreta ha acabat amb el jugador damunt la gespa, incapaç de seguir. El mallorquí ha hagut de ser rellevat per Álex Cruz i podria tenir una lesió important. Amb un refús del sempre segur Moragón a rematada d’Adri Cuevas s’ha arribat a la mitja part. Excel·lent sortida llagosterenca al segon temps, amb ràpides accions ofensives i arribades clares. La millor (47’) una d’Alex Cruz, que no ha pogut superar Reina quan l’havia encarat. Altre cop el canari no ha rematat una pilota morta, abans que Eloy i de nou Álex Cruz xutéssin lleugerament desviat moments després. El partit era d’un Llagostera que havia donat un pas ferm i segur endavant, i tot una bona aturada de Moragón a rematada de Verdú, poc després els gironins han trobat premi al seu treball. Al 56’, rematada de Jordi López que Sellarès desvia molt bé amb el cap. Un gol importantíssim que, això sí, ha fet reaccionar un Nàstic envalentonat.

Moragón ha tret una mà sensacional a rematada de Lago Jr., Querol ha xutat fora per poc i, en ple domini local, Álex Cruz ha fet penal a Lago Jr., que ell mateix ha transformat. Sense temps a res més, i a la sortida d’un córner inexistent, David Rocha, lliure de marca, ha fet el 2-1. Però el Llagostera mai no s’ha enfonsat. Ha continuat treballant molt bé darrere –Lobato i Tito han estat espectaculars- i, tot i l’expulsió de Sellarès per doble groga, en els darrers minuts ha estat més aprop el 2-2 que el 3-1. Davant un Nàstic cansat, el Llagostera ha tingut l’empat a les botes d’Álex Cruz, però s’ha arribat al final amb aquest 2-1 que ho deixa tot obert. Dissabte (19 hores) al Municipal, el suport de l’afició de tota la comarca de Girona serà clau per poder fer el gran somni realitat!!!

GIMNÀSTIC 2 - LLAGOSTERA 1
Play-Off  d'ascens ( anada final ) ·  Nou Estadi ·  12.876 espectadors

Gimnàstic: Reina, Juanjo, Verdú, Xisco Campos, Pablo Marí, David Sánchez, Lago Jr., David Rocha, Marcos (Perera, 79'), Adri Cuevas (Querol, 54') i Rubio (Piojo Hernández, 61').

Llagostera: Moragón, Aimar, Vallho, Lobato, Masó (Enric Pi, 73'), Tito, Fullana (Álex Cruz, 40'), Jordi López, Sellarès, Eloy Gila (Salva Chamorro, 88') i Tarradellas.

Àrbitre: Cordero Vega (càntabre). Ha amonestat David Sánchez i Marcos (Gimnàstic) i Aimar, Tito, Álex Cruz i Sellarès -2- (78') (Llagostera).

Gols: 0-1, Sellarès (56'). 1-1, Lago Jr., de penal (65'). 2-1, David Rocha (69').