Amb el cor i amb el cap
Escrit per Jordi Gastó dissabte, 14 de juny del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


Penúltim 'round'. Dos equips catalans –el que assegura una nova plaça a la Liga Adelante per un equip de casa nostra- es veuen les cares demà a l’anada d’una de les dues finals del play-off d’ascens a Segona A. Dos equips que es coneixen bé i que fins ara han protagonitzat duels molt igualats a la lliga regular. Nàstic i Llagostera són dos clubs antagònics. Per pressupost, per camp, per història, per massa social, per població a la qual representen… En això no hi ha color. Altra cosa serà dins el terreny de joc.

A la lliga els gironins han estat millors (campions) i el seu rival quart classificat, però en els enfontaments directes d’aquesta temporada el tarragonins van sumar 4 punts, i els blaugrana només 1. Ara tot serà diferent. 180 minuts –si no hi ha pròrroga- per passar a formar part del futbol professional, una necessitat pels demà locals i un premi impensable quan va començar la temporada –i no diguem fa una dècada- pels que jugaran a casa la setmana vinent. Els blaugrana, que tenen la baixa de Pitu per sanció, han entrenat durant tota la setmana a Montilivi “per aclimatar-nos a la gespa natural i a les àmplies dimensions del terreny de joc" indica Lluis Carrillo, qui afirma que "ha estat molt positiu”.

També la injecció de moral que va suposar la remuntada davant l’Avilés: “Ens ha servit per demostrar-nos que som capaços del millor, sempre que siguem fidels a la nostra filosofia de lluita, treball, humilitat…”. Davant hi haurà demà un Nàstic “que és possiblement el rival més fort, més en forma, que ens podíem trobar. Porta una ratxa molt gran de partits sense predre i ha eliminat a dos equips potents com el Racing de Ferrol i el Sestao. Que ens coneixem tots dos conjunts molt bé? Sí, el coneixement és mutu!”. Com davant l’Avilés, el Llagostera comença l’eliminatòria fora.

Fa quinze dies l'equip no va estar gens encertat, el que va obligar a una gran remuntada al segon encontre. Lluis Carrillo té clar que “hem d’aprendre dels errors d’aquell dia, on l’actitud no va ser la ideal per un matx de tanta importància. Hem de tornar a les arrels de l’equip, començant pel compromís”. Demà, però, només es jugarà un 50%. L’objectiu per nosaltres serà sortir vius de Tarragona, amb el màxim d’opcions possibles i si és marcant un gol, doncs molt millor!”.

UE Llagostera

GIMNÀSTIC - LLAGOSTERA
(Partit d’anada de la final del play-off d'ascens a Liga Adelante)

Dia: Diumenge, 15 de juny.
Hora: 19.00. Camp: Nou Estadi.
Àrbitre: Adrián Cordero (Comitè càntabre)

Precedents : TEMPORADA 2012-13 Nàstic, 2 – Llagostera, 0 i Llagostera, 1 (Enric Pi) – Nàstic, 0 TEMPORADA 2013-14 Llagostera, 0 – Nàstic, 0 i Nàstic, 1 – Llagostera, 0