Acreditacions de premsa
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 2 de juny del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Web i Premsa - Notícies


Els mitjans de comunicació que tinguin previst presenciar en directe el proper diumenge (19 hores) el partit de tornada de les semifinals del play-off d’ascens a a la Liga Adelante entre la UE Llagostera i el Real Avilés, trobareu aquí el passos a fer per acreditar-vos. Cal seguir estrictament aquestes indicacions per fer-ho.

>> EN CATALÀ

Mitjans amb passi de la temporada 2013-2014

N’hi ha prou amb ensenyar-lo a l’entrada del camp (accés premsa). Allà mateix se us bescanviarà per l’acreditació, personal i intransferible, vàlida només pel partit Llagostera-Avilés.

Resta de mitjans

Des d’avui dilluns i fins divendres a les 20 hores, podeu sol·licitar la vostra acreditació enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Haureu d’indicar nom, DNI, mitjà i característiques de la tasca a realizar (redactor diari, web, ràdio, fotògraf...). El club us anunciarà al dia següent si la vostra sol·licitud ha estat o no acceptada. D’altra banda, totes les ràdios que demaneu línia microfònica, asegureu-vos que la longitud del cable sigui suficient, tenint en compte que entre el lloc de connexió i la tribuna de premsa del Municipal la distància és aproximadament de 10 metres. D’aquesta manera evitarem problemes de darrera hora.

_____________________________

>> EN CASTELLANO

Los medios de comunicación que tengan previsto presenciar en directo el próximo domingo (19 horas) el partido de vuelta de las semifinales del play-off de ascenso a la Liga Adelante entre la UE Llagostera y el Real Avilés encontrarán aquí los pasos a seguir para acreditarse.

Medios con pase de la temporada 2013-2014

Bastará con enseñarlo en la entrada al campo (acceso prensa). Allí mismo se cambiará por la acreditación, personal e intransferible, válida sólo para el encuentro Llagostera-Avilés.

Resto de medios

Desde hoy lunes y hasta el viernes a las 20 horas, se puede solicitar acreditación enviando un correo electrónico a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Necesario indicar nombre, DNI, medio y características de la labor a realizar (redactor periódico, web, radio, fotógrafo...). El club os hará saber, en un máximo de 24 horas, si vuestra solicitud ha sido o no aceptada. Por otra lado, todas las emisoras de radio que soliciten línea microfónica deberán asegurarse que la longitud del cable sea suficiente, teniendo en cuenta que entre el lugar de conexión y la tribuna de prensa del Municipal la distancia es aproximadamente de 10 metros. De esta manera se evitarán problemas de última hora.