Això no s'ha acabat!
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 25 de maig del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

 

Davant més de 21.000 espectadors i en un ambient espectacular, el guió ha estat semblant al previst. Inici fort dels càntabres, amb un parell de cops de cap -de Francis i Koné- que han marxat fora. Entre les dues accions, Enric Pi no ha pogut engaltar be una gran centrada de Tarradellas per banda dreta.
A poc a poc els locals han perdut força i el Llagostera, ferm al darrere, ha tingut més temps la pilota i ha portat el partit on li convenia. Un xut de Masó desviat ha estat la darrera opció del primer temps.

La segona part ha començat amb ensurt: un cop de cap d'Andreu a la sortida d'un córner que Moragón desvia abans que s'estavelli al pal. La defensa blaugrana treballava de valent, Lobato, Vallho i Tito es multiplicaven i l'equip, molt combatiu, intentava donar un pas endavant contra un rival cada cop més nerviós i cansat. Enric Pi ha xutat una falta fora i Sellarès tampoc ha encertat amb el cap. Però l'ocasió més clara ha arribat en una jugada d'estratègia. Enric Pi ha pentinat amb el cap i un defensa ha allunyat sota pals gairebé quan la pilota anava cap a barraca.

El final de partit ha estat dantesc i dramàtic. El Racing, tot i no tenir-les totes, ha apretat al mateix temps que Lobato i Moragón patien importants problemes als bessons, especialment el porter. Tot i això, el mallorquí ha estat capaç de salvar dues ocasions consecutives a boca de canó de Koné. Però a 2 minuts pel final, ha arribat el cop més dur de tots. En un córner, Sellarès ha desviat la pilota cap a la seva pròpia porteria. 1-0. Els canvis a darrera hora i els 5' d'afegit no han modificat res i el Racing ha pogut festejar el seu retorn a la Liga Adelante. El Llagostera està a quatre partits d'aconseguir-ho!

 

RACING DE SANTANDER 1 - LLAGOSTERA 0
Play-Off de campions (tornada) ·  Campos de Sport del Sardinero ·  21.850 espectadors

Racing: Mario, Francis, Saul, Juanpe, Orfila, Andreu, Iñaki, Javi Soria (Borja, 73'), Koné, Miguélez (Mariano, 89') i Ander (Rubén Durán, 66').

Llagostera: Moragón, Aimar (Salva Chamorro, 88'), Vallho (Pitu, 88'), Lobato (Òscar Àlvarez, 82'), Masó, Tito, Tarradellas, Jordi López, Sellarès, Eloy Gila i Enric Pi.

Àrbitre: Areces Franco (Comitè asturià). Ha amonestat Andreu, Iñaki i Mariano (Racing) i Masó, Pitu, Jordi López, Sellarès i Eloy Gila (Llagostera).

Gols: 1-0, Sellarès, pròpia porta (88').

Fotos: Isaac Navarra

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук
купить диплом в москве
www.diplom-belarus.com
где купить диплом
http://www.diplomi-price.com
купить диплом института
edu-digest.ru
купить диплом магистра
www.proobzh.ru
купить диплом университета
www.edu-nt.ru/
купить диплом техникума
http://student-madi.ru
купить диплом бакалавра
dof-edu.ru
где купить диплом
http://proobzh.ru
купить диплом кандидата наук
www.krsk-school47.ru