A noranta minuts de la LFP
Escrit per Jordi Gastó dissabte, 24 de maig del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


Ha arribat l’hora de fer el darrer pas. La Unió Esportiva Llagostera està a només 90 minuts –si no hi ha pròrroga- de poder fer-la encara més grossa: jugar la propera temporada al futbol professional, una autèntica bogeria per un club que fa una dècada militava a les categories més modestes del nostre futbol català. Recordeu que l’equip que perdi l’eliminatòria anirà a la repesca i encara podrà pujar. Tot pot passar.

El 0-0 de fa una semana al Municipal beneficia en part al Racing -jugarà davant la seva afició en un camp ple a rebentar- però també dona el Llagostera força opcions. Una victòria o un empat amb gols suposaria l’ascens dels gironins a la Liga Adelante. Davant, això sí, hi haurà un gran equip, un club històric i més de 20.000 persones al Campos de Sport del Sardinero donant suport als càntabres. El Llagostera arriba amb tots els seus efectius i al màxim de forma física i moral, disposat a seguir fent-la grossa com els darrers anys.

A l’hora d’analitzar l’encontre, Lluis Carillo veu tres punts clau: ”Marcar primer, arribar al descans amb la nostra porteria a zero i adaptar-nos com més aviat millor a les dimensions del terreny de joc i a l’ambient que hi haurà a les graderies”. Això últim vol dir que la sortida del Racing serà explosiva… “Segur, per això ens hem d’endollar ràpid a les circumstàncies del joc. Ells són els que tenen la pressió. Són un club de capital gran, acostumat a jugar a Primera Divisió, amb molta història i pressupost alt, que ha de pujar a Segona A sí o sí… Això pot jugar a favor nostre a mida que passin els minuts i si el resultat no els és favorable”.

Respecte al tipus d’encontre que es pot esperar, Carrillo pensa “en el de Tarragona fa unes sertmanes. Allà el problema nostre va ser encaixar un gol tan aviat. Volem que aquesta vegada no sigui així i que ells notin cada vegada més la pressió”. A l’anada, el Racing va ser “un equip dur, rocós, fort en el contacte. Més físic encara del que ens esperàvem. A ells no els agrada gaire tenir la pilota i prefereixen contraatacs o segones jugades. Serà tota una batalla tàctica, i suposo que inicialment també buscaran mantenir porteria a zero. Perquè si els marquem un gol els hi posarem molt i molt complicat”.

RACING - LLAGOSTERA
(2on partit play-off ascens a Liga Adelante, elim. campions)

Dia: Diumenge, 25 de maig.
Hora: 19:00.
Camp: Campos de Sport del Sardinero.
Àrbitre: Areces Franco (Comitè asturià).
Precedents Temporada 2013-14 Llagostera, 0 – Racing, 0

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук