Gran experiència viscuda al Parque de la Naturaleza de Cabárceno
Escrit per Jordi Gastó dissabte, 24 de maig del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


L’expedició de la Unió Esportiva Llagostera ha trencat avui al matí amb la rutina amb una excursió al Parque de la Naturaleza Cabárceno, un espai de gran bellesa paisatgísca on es poden veure multitud d’animals que viuen en semillibertat. Gràcies a la col·laboració del Racing i de la pròpia direcció del recinte, jugadors, membres del cos tècnic i directius han pogut gaudir durant més de dues hores i mitja d’aquest recinte, disposant fins i tot d’un guia a la seva disposició.

El Parque de la Naturaleza de Cabárceno, a tocar de Santander, va ser creat fa 25 anys en una antiga explotació minera de ferro, que va deixar al descobert una imponent i espectacular topografia kàrstica. Tot l’espai s’ha acondicionat perfectament, amb rigorós respecte amb l’espai natural- per poder fer una còmode visita -en cotxe o a peu- i poder veure de prop espècies tan diverses com elefants, jirafes, ossos… que aquí gaudeixen d’un espai físic molt més ampli que en els zoològics tradicionals. Tothom ha seguit al detall les explicacions del guia, que, be des de l’autocar be en les diverses parades fetes, ha explicat la història del recinte i les seves particularitats, i també la dels animals, ‘ajudant’ a trobar-los i identificar-los degudament.

Una experiència molt interessant que ha agradat tothom i que ha deixat alguns amb les ganes de tornar algun dia per poder visitar amb més detall aquest ‘Parque de la Naturaleza de Cabárceno’, que te gairebé 20 quilòmetres de carreteres i camins interiors i és un autèntic espectacle per tots els amants de la natura i els animals.

 

 

 

 

Fotos: Isaac Navarra

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук