UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Pòquer de campions!
Escrit per Jordi Gastó dijous, 15 de maig del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies


Fa quatre dies, el primer equip de la Unió Esportiva Llagostera va aconseguir una fita històrica: ser campió de Segona Divisió B. Però aquest no va se l’únic èxit del club en un cap de setmana que de ben segur serà recordat força temps a casa nostra.

Dissabte per la tarda, la victòria del juvenil al camp del Pals li va permetre aconseguir el títol de la categoria i l’ascens a Primera Divisió. Mentre, diumenge al matí l’èxit va ser de l’infantil A, que gràcies al seu triomf sobre el Quart B també va poder festejar l’ascens, en aquest cas a Preferent, la categoria més alta on mai haurà estat un equip del nostre futbol base! El cadet A també había aconseguit el títol setmanes abans, i a més s’havia proclamat campió de consolació del prestigiós torneig MIC.

Els tres conjunts del club van rebre el reconeixement de l’afició llagosterenca el passat diumenge, a la mitja part del partit davant l’Elche Ilicitano. 45 minuts més tard i gràcies a un gol d’Eloy Gila, el primer equip blaugrana es convertia en el quart campió aquesta temporada. Un pòquer d’èxits sensacional!!!

Fotos: Isaac Navarra

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук
купить диплом в москве
www.diplom-belarus.com
где купить диплом
http://www.diplomi-price.com
купить диплом института
edu-digest.ru
купить диплом магистра
www.proobzh.ru
купить диплом университета
www.edu-nt.ru/
купить диплом техникума
http://student-madi.ru
купить диплом бакалавра
dof-edu.ru
где купить диплом
http://proobzh.ru
купить диплом кандидата наук
www.krsk-school47.ru