UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

El futbol base també vol viure un gran cap de setmana
Escrit per Jordi Gastó divendres, 9 de maig del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies


No només el primer equip blaugrana pot viure un cap de semana històric. També dos equips més del club –el Juvenil i l’infantil A- estan a un pas de guanyar les seves lligues i pujar de categoria. D’altra banda, els més petits gaudiran d'un dissabte especial amb la disputa de la Trobada ‘Josep Mir’, al Municipal llagosterenc.

Després de que el Cadet A aconseguís fa unes semana el títol –i l’ascens a Primera Catalana- ara es busca el ‘triplet’ al futbol base. El primer equip en festejar un èxit podria ser el Juvenil, que dissabte (16 hores) juga al camp del Pals Atlètic la penúltima jornada. L’equip és líder, dependrà de si mateix i un triomf asseguraria la primera posició i l’ascens a Primera Catalana. Més fàcil encara ho té l’Infantil A, que en tindrà prou amb empatar diumenge (10 hores) a casa davant el Quart B –també en partit de la penúltima jornada- per ser campió i pujar de categoria, aquest cop a Preferent.

A més, el Municipal de Llagostera serà seu demà dissabte de la I Trobada Josep Mir, en record de ‘El Barber’, que ens va deixar fa uns mesos. En categoria ‘Escoleta’ –nens nascuts al 2008 i al 2009- hi participaran equips com Cristinenc, Quart, Fornells, FE Palamós, Cassà, Celrà… i lògicament, la UE Llagostera. Els partits començaran a les 09:30 i s’allargaran fins a les 14 hores.

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук
купить диплом в москве
www.diplom-belarus.com
где купить диплом
http://www.diplomi-price.com
купить диплом института
edu-digest.ru
купить диплом магистра
www.proobzh.ru
купить диплом университета
www.edu-nt.ru/
купить диплом техникума
http://student-madi.ru
купить диплом бакалавра
dof-edu.ru
где купить диплом
http://proobzh.ru
купить диплом кандидата наук
www.krsk-school47.ru