UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

El cadet segueix viu al MIC
Escrit per Jordi Gastó divendres, 18 d'abril del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

 

Dels dos equips de la Unió Esportiva Llagostera que han participat en la present edició de la Mediterranean International Cup (MIC), un –el cadet que entrena Joan Herrera- segueix competint en la fase de consolació. De moment, ja ha aconseguit arribar als quarts de final. El Cadet A va perdre el seus tres partits de la primera fase (0-3 amb l’Espanyol, 0-2 contra el Nueva Vanguardia murcià i 0-2 davant el Blanes). Però, ja a la fase de consolació, l’equip ha reaccionat bé i s’ha imposat aquest matí 2-0 a la EF Mario (doblet de David Cimbrón), i per la tarda, davant el Cardedeu, per 4-1 (Bernils -2-, Marc Carrillo i Aitor).

Ara s’enfrontarà demà (9:00, Vidreres, al CD la Floresta). En cas de tornar a guanyar, accediria a semifinals (per la tarda a Hostalric) i, en darrer cas, a la final de consolació (diumenge, Annex Palamós). Per la seva banda, l’infantil blaugrana va començar amb empat davant l’Honka finlandés (2-2, dianes d’Álex Heredia i David López), i després va caure contra el Beitar Jerusalem (2-0) i L’Hospitalet (2-0). Al primer encontre de la fase consolació, derrota amb el Lega United (1-5). David López va aconseguir el gol de l’honor gironí.

D’altra banda, a partir de les 9:30 de demà dissabte, i fins les 14:00, el Municipal de Llagostera acollirà tota la fase prèvia del ‘MIC Integra’, que disputen persones amb discapacitat. Els futbolistes dels 14 equips participants dinaran després al Polivalent i, per la tarda, disputaran les semifinals i la final del torneig a Palamós.

Fotos: Isaac Navarra