UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Recta final de lliga per la base amb els tres equips 'grans' com a líders!
Escrit per Jordi Gastó divendres, 28 de març del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

 

D'igual forma que passa amb el primer equip, pel futbol formatiu arriba també el tram final de lliga. I, tal i com passa amb el conjunt de Segona B, els tres conjunts ‘grans’ del futbol formatiu blaugrana confien en mantenir el liderat d’aquí al final dels seus respectius campionats. El juvenil lidera el grup 5 de la Segona Divisió amb un total de 50 punts, els mateixos que el Celrà i 2 més que el Cassà. Falten només 6 jornades per disputar, 6 autèntiques finals, la primera de les quals aquest proper cap de semana al camp de la EF Sant Feliu (dissabte, 15:30).

El Cadet A –grup 2 de Segona Divisió- és qui millor ho té per aconseguir el seu objectiu, i només un daltabaix evitaria que pugés de categoria. Resten 6 encontres i suma ja 63 punts, mentre el segon, el Quart, només en te 50. L’èxit és molt a prop per uns futbolistes que estan aconseguint uns registres espectaculars. 21 victòries i 1 derrota en 22 partits jugats, 128 gols a favor i només 12 en contra. Proper matx, al Municipal (diumenge, 11:45) contra el Celrà.

També és líder l’infantil, que tenint en compte que juga al grup 15 de Primera Divisió, es troba molt a prop de donar el salt a una categoria de tant prestigi com és la Preferent. Amb 7 jornades per jugar, els llagosterencs encapçalen la classificació (59 punts), seguits pel Bisbalenc (55) i el Blanes (51). El següent partit serà tot un 'clàssic’, ja que és el Cassà qui visita (diumenge a les 10:00) Llagostera.

 
gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-o-srednem-texnicheskom-obrazovanii www.gosznac-diplomy.com/diplom-spetcialista gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить аттестат за 11 класс
www.diploman-asx.com/kupit-diplom-s-registraciej diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii diploman-asx.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii https://diploman-asx.com/kupit-diplom-sankt-peterburg
купить диплом кандидата наук
купить диплом в москве
www.diplom-belarus.com
где купить диплом
http://www.diplomi-price.com
купить диплом института
edu-digest.ru
купить диплом магистра
www.proobzh.ru
купить диплом университета
www.edu-nt.ru/
купить диплом техникума
http://student-madi.ru
купить диплом бакалавра
dof-edu.ru
где купить диплом
http://proobzh.ru
купить диплом кандидата наук
www.krsk-school47.ru