Cobos: “Aprofito el confinament per fer coses que no feia abans com cuinar. He elaborat receptes com pa de pessic”

Cobos: “Aprofito el confinament per fer coses que no feia abans com cuinar. He elaborat receptes com pa de pessic”

Esport, aprenentatge i entreteniment. Són les tres paraules que regeixen el confinament d’Álex Cobos, que té clar que en la quarantena hi han de cabre tot tipus d’activitats. Esport per mantenir la forma i continuar sentint-se esportista, aprenentatge per adquirir hàbits com el de cuinar i un entreteniment que destina a divertides estones jugant a la play, moments que també comparteix amb amics i companys d’equip com Dalmau. Les ganes de futbol són irresistibles però mentrestant què millor que aprofitar el temps amb tal varietat d’activitats. 

-Com portes el confinament? Bastant bé, estic a casa amb els meus pares així que m’hi sento molt a gust. Estic aprofitant per fer coses que no feia abans.

-Quines són aquestes activitats que abans no podies realitzar habitualment? Estic intentant cuinar, normalment no he estat mai de ficar-me molt a la cuina i m’he posat a intentar fer receptes que he trobat per Internet. Però una cosa és el que veus i l’altre el resultat final [riu]. He intentat fer un pa de pessic de plàtan i pastissos d’avena.

-Què és el que més trobes a faltar? Estar amb els amics i anar a prendre alguna cosa amb els amics i el futbol. Al final estar amb la pilota al camp és que el més feliç em fa però també el fet d’estar amb els companys, i més amb un vestidor tan sa com el que tenim. Sempre hi ha algun gran moment cada dia que et treu un somriure.

-Quina rutina diària segueixes? Pel matí surto a córrer en l’horari permès i en arribar a casa surto a la terrassa, i com m’hi he muntat un gimnàs bastant complet amb peses, em poso a treballar el tren superior. Per la tarda aprofito per jugar a la play amb els amics i així no perdem el contacte. També veig sèries i de vegades dono una volta amb el gos perquè surti a passejar. De vegades em poso a donar tocs amb la pilota per recuperar el contacte amb ella.

-Què tal les sensacions de poder tornar a córrer a l’aire lliure? Per desgràcia jugar a futbol encara queda lluny. Fins ara havíem entrenat a casa segons els que en passava en Jordi Mir i el primer dia que vaig sortir a córrer em vaig sentir estrany però a la vegada mai havia pensat que tindria aquesta enorme sensació de llibertat pel simple fet de sortir al carrer. M’agrada poder tornar a córrer, et fa sentir més esportista.

-A quins jocs de la play dediques més estona? Jugo al FIFA, a l’NBA i al GTA. De vegades jugo al FIFA amb alguns companys de l’equip, el qui més amb Dalmau.

-Quines sèries estàs veient? Quan anem camí de l’entrenament amb en Kuku sempre parlem de les sèries que veiem. Ara mateix estic mirant ‘Breaking Bad’, que m’està agradant molt. També he vist ‘Élite’ i ara estic esperant que surti l’última temporada de ‘Los 100’.

-Veus molt futbol? No, encara que sigui sorprenent. Sí que he vist el documental sobre Andrés Iniesta i com que parla del Mundial del 2010 em van entrar ganes de tornar a veure la final d’aquell  Mundial. Excepte això, sí que de vegades veig algun tros d’algun dels partits repetis que posen a la tele, però gairebé no miro futbol.

-Què és el primer que faràs quan recuperem la normalitat? Dues coses: veure els meus amics i tornar a fer alguna cosa amb els companys d’equip. M’agradaria que tornéssim a entrenar tots junts o, encara que sigui, fer un sopar o una barbacoa.