Albert Dalmau, nou fitxatge de la UE Llagostera-Costa Brava: “Sóc aficionat del Llagostera des de fa set anys. Em sento molt identificat amb el club i ho donaré tot”

Albert Dalmau, nou fitxatge de la UE Llagostera-Costa Brava: “Sóc aficionat del Llagostera des de fa set anys. Em sento molt identificat amb el club i ho donaré tot”

Jugar amb la samarreta que sents. Dur l’escut que et fa plorar de tristesa, d’emoció o d’alegria. Competir amb el club amb què et sents identificat. És el que li passarà a partir d’ara i que de fet ja li ha passat al nou fitxatge del Llagostera, Albert Dalmau, que va debutar diumenge amb el Llagos en la victòria contra el seu últim conjunt, el Lleida. Dalmau portava entrenant amb el conjunt de la Costa Brava des del setembre, quan es trobava sense equip. El futbolista nascut a Sils fa 27 anys i que pot actuar tant de lateral com d’extrem dret -encara que també pot actuar per banda esquerra-, pot presumir d’una extensa i molt prestigiosa trajectòria amb etapes a equips com Barça B, València B, Cádiz, Hércules, Levante B, Lleida i, sobretot, a Lugo i Córdoba, amb qui va jugar a Segona A, i també ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, de la Primera Divisió romanesa. En tots aquests conjunts ha deixat el seu segell personal amb la seva solidesa defensiva i la seva capacitat ofensiva. I després d’aquest magnífic recorregut, al jugador de Sils li arriba ara la oportunitat amb el club del que sempre ha estat, el Llagostera.

“Porto des dels 20 anys sent del Llagostera i seguint-lo, és un club que m’estimo. L’any de l’ascens a Segona A venia molt sovint i sempre he viscut els gols del Llagostera com un aficionat més. Abans de debutar, quan només entrenava i venia a veure els partits, celebrava cada gol com si l’hagués marcat jo. Quan vaig veure que l’equip anava pujant categories em vaig enganxar, la història del club em va atrapar. Em sento molt identificat amb la manera de treballar i de ser del Llagostera i ara vull aprofitar aquesta oportunitat de donar-ho tot al camp”, assegura Albert Dalmau, un seguidor del Llagos de cor, un almogàver que s’ha unit com a jugador a una causa almogàver de la que ja formava part com a aficionat. “Al setembre estava en una situació complicada, sense equip, i l’Oriol em va dir que podia entrenar amb l’equip i li estic molt agraït tant a ell com als meus companys, que m’han ajudat molt. Al final he entrat com a jugador per la lesió de Bigas, al qui li desitjo que es recuperi aviat”, afegeix el lateral dret. Dalmau valora també molt el fet de poder estar a les ordres d’Oriol Alsina:

“És un plaer estar amb l’Oriol, és un entrenador que sempre et manté endollat, tant als entrenaments com als partits i és un guanyador nat, encara que això és una cosa que ja se sap, no fa falta que ho digui jo. El fet de que hagi agafat un equip que estava a l’última categoria i l’hagi portat fins el futbol professional ho diu tot”, destaca el futbolista de Sils, un perfil de jugador polivalent i al que el defineix, sobretot, la seva capacitat de sorpresa com a lateral. “Sóc un futbolista al que li agrada pujar la banda i al que li agrada associar-se amb els companys i amb velocitat i explosivitat. Puc jugar tant de lateral dret com d’extrem dret, però també tinc capacitat per jugar al costat contrari. Considero que la meva gran virtut és l’arribada des de segona línia i el donar la passada final. Però també puc aportar treball i il·lusió”,  subratlla Dalmau. El versàtil jugador recalca la bona relació amb el vestidor del Llagos, que l’ha acollit com un més de la família, com passa amb tot nou integrant de la família:

“El vestidor en el que he entrat és espectacular. Des del primer dia tothom m’ha ajudat si necessitava alguna cosa i tothom és molt simpàtic i molt agradable”, ressalta al lateral dret, un futbolista que, a part, d’aportar al Llagostera totes les seves virtuts i la seva experiència com a jugador, posarà al servei del conjunt de la Costa Brava l’amor, la passió i el sentiment que sempre ha dut dins per aquesta samarreta. Els almogàvers veuran correr per la banda un lateral amb un talent immens que ha competit al futbol professional, però també un noi que sent aquests colors, un noi al que li corre la sang almogàver per les venes, un noi que duu el Llagostera al cor.

FOTO: Dalmau durà ara com a jugador els colors que sempre ha sentit com a aficionat